Breaking News
16 Νοεμβρίου 2020

Συγχαρητήριο μήνυμα από τον κορυφαίο του ποδοσφαίρου σε έναν εκ των κορυφαίων της Φόρμουλα Ένα...

 

Ο Πελέ, με ανάρτησή του στο Instagram, συνεχάρη τον Λιούις Χάμιλτον για την κατάκτηση του έβδομου τίτλου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, επίτευγμα που ισοφάρισε το ρεκόρ του επίσης μέγιστου Μίχαελ Σουμάχερ.

«Αυτός ο απίστευτος άντρας μού θυμίζει γιατί αγαπώ τόσο πολύ αυτόν τον αγώνα, όπως έκανε ο μεγάλος φίλος μου Μίχαελ Σουμάχερ» έγραψε ο Πελέ, που τον περασμένο μήνα συμπλήρωσε 80 χρόνια ζωής.

Ο Άγγλος πιλότος της Mercedes έχει δεχθεί τα συγχαρητήρια των πιο διάσημων ανθρώπων του αθλητισμού, μεταξύ των οποίων Νεϊμάρ και Μπέκαμ, μετά τη χθεσινή νίκη στο τουρκικό Γκραν Πρι, χάρις στην οποία εξασφάλισε και το φετινό τίτλο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics