Breaking News
13 Ιανουαρίου 2021

Τρεισήμισι μήνες μετά τη νίκη των Τάμπα Μπέι, αυλαία σήμερα (Τετάρτη) στο νέο πρωτάθλημα

 

Ανοίγει σήμερα (Τετάρτη, 13/1) η αυλαία του νέου πρωταθλήματος χόκεϊ στον πάγο (NHL) με μειωμένο πρόγραμμα και γεωγραφική αναδιοργάνωση των Περιφερειών, με τα περισσότερα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της πανδημίας του Covid 19.

Τρεισήμισι μήνες μετά την ήττα τους από τους Λάιτνινγκ Τάμπα Μπέι (4-2) στον τελικό του Stanley Cup, στη «φούσκα» του Έντμοντον, στον Καναδά, οι Ντάλας Σταρ είναι η πρώτη ομάδα που έχει χτυπηθεί σκληρά, με έξι παίκτες και δύο μέλη του προσωπικού, να έχουν βρεθεί θετικοί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή των τριών πρώτων αγώνων της ομάδας του Τέξας, εναντίον των Φλόριντα Πάνθερ την προσεχή Πέμπτη και την Παρασκευή, καθώς και τον αγώνα «επανάληψη» του τελικού του 2020 εναντίον των Τάμπα Μπέι, την Κυριακή (17/1).

Αντί για τα συνηθισμένα 82 παιχνίδια, η κανονική σεζόν θα περιλαμβάνει 56 και θα λήξει στις 8 Μαΐου. Μετά από αυτό θα ακολουθήσουν τα πλέι-οφ στην κλασική τους μορφή, με τη συμμετοχή δεκαέξι ομάδων που θα αγωνιστούν με τον καλύτερο να βγαίνει στους επτά αγώνες.

Το «Stanley Cup» θα ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουλίου. Αυτό θεωρητικά θα επιτρέψει στο NHL να επιστρέψει σε ένα κανονικό πρόγραμμα για τη σεζόν 2021-2022 που πρόκειται να αρχίσει τον επόμενο Οκτώβριο.

Προκειμένου να μειωθούν τα ομαδικά ταξίδια, το πρωτάθλημα έχει επανασχεδιάσει τα γεωγραφικά του όρια και λόγω του κλεισίματος των συνόρων μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά.

Οι επτά καναδικές ομάδες συγκεντρώθηκαν επομένως σε ένα μόνο τμήμα, τον Βορρά. Καθεμία από αυτές θα αντιμετωπίσει τις άλλες έξι, εννέα ή δέκα φορές. Οι άλλες Περιφέρεις Ανατολικά, Κεντρικά και Δυτικά, αποτελούνται όλες από οκτώ ομάδες, η καθεμία θα παίξει εναντίον των άλλων επτά ή οκτώ φορές. Οι τέσσερις κορυφαίες ομάδες από κάθε Περιφέρεια θα προχωρήσουν στα πλέι οφ.

Δείτε το trailer της νέας σεζόν:
SPORTS3.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics