Breaking News
19 Φεβρουαρίου 2021

Ο Τζενάρο Γκατούζο αντιλαμβάνεται πως η Νάπολι είναι... νοσοκομείο τον τελευταίο καιρό, στο ματς με την Γρανάδα οριακά είχε παίκτες για να χρησιμοποιήσει και το 2-0 των Ισπανών φαίνεται ότι δεν απασχόλησε καθόλου τον Ιταλό κόουτς.

 

Πού θα κάτσει η μπίλια στο Γουλβς - Λιντς; Στη bwin το ζεις με Build A Bet κι αμέτρητες επιλογές! |21+

Οι «παρτενοπέι» ηττήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι των «32» του Europa League, εν μέσω προβλημάτων ξέρουν ότι πέρα από την ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας έρχονται πολύ δύσκολες αναμετρήσεις με τις Γιουβέντους και Αταλάντα στο πρωτάθλημα και αυτή τη στιγμή ο Γκατούζο δεν σκέφτεται καν το θέμα της ευρωπαϊκής διάκρισης.

«Τι να την κάνω την πρόκριση και με ποιους να την κυνηγήσουμε αν δεν έχουμε παίκτες για να παίξουν; Προτεραιότητά μας αυτή τη στιγμή είναι να επανέλθουν υγιείς όσοι μας λείπουν. Χάσαμε και τον Πολιτάνο με πρόβλημα στα πλευρά, δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Πρέπει να βρούμε λύσεις.

Ωστόσο, επειδή δεν υπάρχει... μοίρα ή πεπρωμένο στο ποδόσφαιρο, λέω ότι κάναμε ηλίθια λάθη και δεχθήκαμε τα γκολ. Πληρώσαμε το τίμημα» ήταν τα λόγια του.

Η Νάπολι έχει μείνει με μόλις 12 παίκτες για τις θέσεις πλην του τερματοφύλακα, συνεπώς είναι αδύνατο οποιοδήποτε rotation...
gazzetta.gr
Διαβάστε επίσης:

Σήμερα 19 Φεβρουαρίου γιορτάζουν

ΟΦΗ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Σολίς

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics