Breaking News
13 Ιουλίου 2021

Τη διοίκηση της Κηφισιάς για την άψογη -όπως τη χαρακτηρίζει- φιλοξενία που δέχτηκε, ευχαριστεί ο Ηρόδοτος.


Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των υποχρεώσεων της, η ομάδα της νέας Αλικαρνασσού συγχαίρει προπονητές και ποδοσφαιριστές για την επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Super League 2.

Η σχετική αναφορά του Ηροδότου έχει ως εξής:

Τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη σεζόν 2020-21 ολοκλήρωσε η ομάδα μας, γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα στο 2021, με 3-0 από την Κηφισιά στο «Ζηρίνειο» για την 5η και τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου του Ειδικού Πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας, μπορεί να ηττήθηκε την τελευταία αγωνιστική, όμως είχε ήδη εξασφαλίσει ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην Super League 2, με τη νίκη με 2-0 επί της Ζακύνθου την περασμένη Τετάρτη (7/7) στη Νέα Αλικαρνασσό.


Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού κύριος Λευτέρης Αυγενάκης θέλοντας να συγχαρεί τις διοικήσεις, τους ποδοσφαιριστές και τα τεχνικά επιτελεία των δυο ομάδων για την προσπάθεια και την άνοδο τους στις επαγγελματικές κατηγορίες!

Η διοίκηση της ομάδας μας αισθάνεται την ανάγκη να δώσει τα συγχαρητήρια της στο τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και σ’ ολόκληρο το ποδοσφαιρικό μας τμήμα για την επίτευξη του μεγάλο στόχου της ανόδου.

Παράλληλα, να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τη διοίκηση της Κηφισιάς για την άψογη φιλοξενία που επεφύλαξαν στο σύνολο της αποστολή μας!

Διαβάστε επίσης:
 athlitiko.gr

Euro 2020: Τουρ της εθνικής Ιταλίας στη Ρώμη με ανοιχτό λεωφορείο [vid]

 


Παγκόσμιο ρεκόρ ο Σταματιάδης στα 200μ T43

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics