Breaking News
20 Οκτωβρίου 2021

Ετήσιο συμβόλαιο συνεργασίας με την ισπανική Reus Ganxets Miró υπέγραψε η Κατερίνα Τόλιου.

Η 26άχρονη επαγγελματίας ήρθε πριν από λίγες ημέρες σε οριστική συμφωνία με το σωματείο της 1ης εθνικής κατηγορίας ώστε να το ενισχύσει σε λίγα ματς πρωταθλήματος την περίοδο 2021-2022. Παράλληλα βέβαια, θα έχει τη δυνατότητα ν’ αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία της χώρας μας με τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο άλλωστε έδωσε ήδη τους πρώτους αγώνες της σεζόν, το προπερασμένο Σαββατοκύριακο στη Φλώρινα. Η κορυφαία Ελληνίδα της παγκόσμιας κατάταξης έκανε το ντεμπούτο της σε ξένο διασυλλογικό πρωτάθλημα ακριβώς πριν από επτά χρόνια με τη γαλλική Παρί ΤΤ. Από τότε ακολουθεί σταθερά διεθνή καριέρα (πάντα μαζί με αγώνες σε ελληνικές ομάδες) και η Ισπανία θα γίνει ο τέταρτος σταθμός της μετά από τη Γαλλία, τη Σουηδία και πέρσι την Ιταλία.

Φέτος η Τόλιου δεν έκλεισε γρήγορα σε ξένη ομάδα, αλλά ήρθε η συμφωνία με τη Reus Ganxets Miró να την καλύψει απόλυτα, εξυπηρετώντας τη και με τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της. Επιπλέον, θα έχει ξανά γερό κίνητρο, καθώς η ομάδα στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου. Εκτός από τη σημερινή πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού και του διπλού γυναικών βασικές αθλήτριες είναι η Ισπανίδα Σάρα Ραμίρεζ (πρόπερσι συνεργάστηκε με τον Ολυμπιακό), η Βραζιλιάνα Τζέσικα Γιαμάντα και η Ρωσίδα Αναστασία Κόλις. Σε πρωτάθλημα έξι ομάδων η Μιρό άρχισε με ήττα το πρωτάθλημα, αλλά βέβαια ο στόχος δεν αλλάζει. Η Τόλιου πιθανόν να πάει πρώτη φορά στη χώρα της ιβηρικής στα μέσα Νοεμβρίου πριν από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ατομικών αγωνισμάτων του Χιούστον.

Το σωματείο εδρεύει στην πόλη Ταραγόνα, λίγο έξω από τη Βαρκελώνη. Θυμίζουμε ότι στην Ταραγόνα είχαν διεξαχθεί οι Μεσογειακοί Αγώνες του 2018 όπου η εθνική μας ομάδα γυναικών είχε φτάσει σε επιτυχία με την κατάκτηση της 4ης θέσης.

* Η Τόλιου στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα από το photo gallery της ETTU


Διαβάστε Επίσης

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics