Breaking News
28 Ιανουαρίου 2022

Με το νέο μεταγραφικό απόκτημα (Λουίζ Φελίπε) θα ταξιδέψει στη Λαμία ο ΟΦΗ για την αναμέτρηση του Σαββάτου. Επιστροφή σε αποστολή για τον Ουές που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του.


21 ποδοσφαιριστές απαρτίζουν την αποστολή της Κρητικής ομάδας, από την οποία έμειναν εκτός οι τιμωρημένοι Νέιρα, Μεγιάδο, Βούρος, όπως και οι Γιαννούλης (τραυματίας) – Επασί (βρίσκεται στο Κόπα Άφρικα).

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου του ΟΦΗ αναφέρει σχετικά:

«Με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Luiz Phellype, να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (28/01) η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία.

Στην αποστολή επέστρεψαν οι Νίκος Κοροβέσης και Abdul Weiss, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμού τους.


Το πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδι κατοχής, ταχύτητες αντίδρασης και παιχνίδι μικρών σχέσεων.

Ο Κώστας Γιαννούλης συνέχισε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Από την προπόνηση απουσίασε ο διεθνής με την Εθνική Καμερούν, Devis Epassy.

Στην 21μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι:

Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκης, Weiss, Λυμπεράκης, Πασαλίδης, Selimovic, Μαρινάκης, Διαμαντής Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, Gallegos, Τοral, Στάικος, De Guzman, Λάμπρου, van Duinen, Kamau, Durmishaj, Τσιλιανίδης, Phellype.

Να σημειωθεί ότι στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Juan Neira, Miguel Mellado και Πραξιτέλης Βούρος, οι οποίοι εκτίουν ποινή λόγω κίτρινων καρτών που έχουν δεχθεί.»

onsport.gr
Διαβάστε επίσης:

 Όλα τα ζώδια 28/01

 

 

 

Kύπελλο Ελλάδος: Στις 7 Φεβρουαρίου η κλήρωση για το Final Four

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics