Breaking News
16 Μαρτίου 2016

Συνεχίζεται το... πινγκ πονγκ δηλώσεων ανάμεσα στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τον Πύργο του Άιφελ!


Όλα άρχισαν μετά την δήλωση - βόμβα του Σουηδού επιθετικού αμέσως μετά την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος Γαλλίας από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ιμπραΐμοβιτς είπε ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στην ομάδα εκτός κι αν αποφασίσουν να βάλουν δικό του άγαλμα στη θέση που βρίσκεται το διάσημο μνημείο του Παρισιού.

Αυτή η δήλωση προκάλεσε ποικίλα σχόλια, αλλά και την οργισμένη αντίδραση του ίδιου του πύργου του Άιφελ, ο οποίος μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter απάντησε στον ποδοσφαιριστή ότι δεν πρόκειται να το κουνήσει από εκεί που βρίσκεται εδώ και δεκαετίες.


Ο Ιμπραΐμοβιτς άφησε λίγες ημέρες να περάσουν, να... ξεθυμάνει ο πύργος και κατόπιν του απάντησε ότι τον ευχαριστεί για την συνομιλία, ότι συμφωνεί πως η θέα του Παρισιού είναι υπέροχη από εκεί και ότι τον αγαπά!

pronews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics