Breaking News
10 Σεπτεμβρίου 2022

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τον Παναιτωλικό στο “Θ. Βαρδινογιάννης”, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.

 

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν διπλή ευκαιρία στο 10ο λεπτό, με τον Stevens να εξουδετερώνει τις προσπάθειες των Duarte και Καρέλη. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καρέλης έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας της ομάδας μας για το 0-1.

Ο ΟΦΗ, ο οποίος είχε την κατοχή της μπάλας, απείλησε στο 35′ με τον Dicko και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση λίγα λεπτά αργότερα. Στο 42′ ο Μπαλογιάννης έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή και με εντυπωσιακό, δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα της εστίας του Ανέστη για το 1-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο.

Στο 60′ η ομάδα μας έχασε σημαντική ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα, με το πλασέ του Dicko να μην βρίσκει στόχο, ενώ μόλις ένα λεπτό αργότερα ο Μπαλογιάννης μπήκε στην περιοχή και σούταρε, με τον Ανέστη να έχει απάντηση.

Παρά την καλή απόδοση του ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που πέτυχε δεύτερο γκολ, με τον Κολοβό να επιχειρεί μακρινό πλασέ, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Stevens για το τελικό 2-1.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σήμερα 10 Σεπτεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Θα καταφέρει κάποιος να προσπεράσει το ρεκόρ του Νίκου Γκάλη στο Ευρωμπάσκετ του 1987

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics