Breaking News
08 Νοεμβρίου 2022

Ο Χουάν Νέιρα επέστρεψε στην αποστολή του ΟΦΗ και πάλι από την δεύτερη αγωνιστική κι ένα διάστημα δυόμιση μηνών.


Ο Αργεντινός μέσος είναι και πάλι ετοιμοπόλεμος και ο Νταμπράουσκας τον συμπεριέλαβε και πάλι στην αποστολή του ΟΦΗ για το μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ την Τετάρτη (09/11-20:00).

Εκτός αποστολής έμειναν οι Τοράλ και Γιαννούλης, που έκαναν θεραπεία, ο Τσιλιανίδης, που συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης, αλλά και ο Σηφάκης που επίσης δεν προπονήθηκε. Σ' αυτήν δεν συμπεριλήφθηκαν ακόμη οι Μπιφουμά, Γιοχού, Καμάου, Σωτηρίου και Αποστολάκης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ:

Μανδάς, Stevens, Larsson, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Thorarinsson, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης, Perea, Στάικος, Mellado, Diousse, Neira, Μπουζούκης, Dju, Θεοδοσουλάκης, Dicko, Guerrero, Durmishaj.

 Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Στη Γαλλία ο Σγουρόπουλος για έναν βαρύ αγωνιστικά Νοέμβριο με την Ενεμπόν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics