Breaking News
12 Φεβρουαρίου 2023

ΟΦΗ: Επιστροφή Νέιρα στην αποστολή για Λαμία

 

Ο Χουάν Νέιρα εξέτισε την ποινή τριών αγωνιστικών για τα όσα έγιναν μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Βάλντας Νταμπράουσκας τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το αυριανό ματς στη Λαμία (17:00).

Επίσης μέσα είναι και ο νεαρός τερματοφύλακας Νίκος Χριστογεώργος. Επιστρέφει μετά την ποινή μίας αγωνιστικής που εξέτισε στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μεγιάδο ενώ στον αντίποδα έχει δηλωθεί στο αυριανό ματς για να εκτίσει την τιμωρία του ο Ντίκο.

Την 21μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Μανδάς, Σωτηρίου, Χριστογεώργος, Λάρσον, Πασαλίδης, Μπαλογιάννης, Βούρος, Διαμαντής, Τοράρινσον, Γιαννούλης, Ντιουσέ, Περέα, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Νέιρα, Τοράλ, Τσιλιανίδης, Μπιφουμά, Μοσκέρα, Λουίς Φελίπε, Γκρόνινγκ.

Πέρα από τον Ντίκο, έμειναν εκτός αποστολής οι Μαρινάκης, Τζου, Γιοχού, Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης.

Από:Βαρδαλαχάκης Μανώλης
neakriti.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι Γυναίκες του Εργοτέλη πήραν το ντέρμπι στο Ρέθυμνο

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 12/02/2023 [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics