Breaking News
24 Σεπτεμβρίου 2023

O ΟΦΗ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο στο Ηράκλειο χάνοντας τους πρώτους βαθμούς στο γήπεδο του για το φετινό πρωτάθλημα της Super League.

 

Mε γκολ του Γιουμπιτάνα στο 86ο λεπτό η Αθηναϊκή ομάδα… έκλεψε μέσα από τα χέρια του ΟΦΗ τη νίκη και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο “Θ. Βαρδινογιάννης” στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League. Η Κρητική ομάδα είχε δύο δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο, δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες και το πλήρωσε.

O Aτρόμητος ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και μάλιστα στο 4ο λεπτό, κατάφερε να απειλήσει, με τον Ανγκιέλσκι που πήρε τη μπάλα και έκανε το σουτ, με αυτή να καταλήγει κόρνερ, ενώ στη συνέχεια η προσπάθεια του Ρομπάιγ κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι. Στο 12ο λεπτό, ήρθε και η πρώτη φάση για τον ΟΦΗ. Ο Φελίπε πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και σούταρε, ενώ στη συνέχεια ο Τσιντώτας μπλόκαρε την προσπάθεια του Μπάκιτς. Ο Ατρόμητος συνέχισε δυνατά, με τον Κεσχρίντα να δοκιμάζει το σουτ, με τη μπάλα να περνά άουτ. Στο 20ο λεπτό, οι Κρητικοί πάτησαν απειλητικά την αντίπαλη περιοχή όμως ο Τοράλ δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον ΟΦΗ ήρθε στο 27ο λεπτό, με τον Μπάκιτς να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε και πέρασε δίπλα από την εστία του Τσιντώτα. Η απάντηση του Ατρομήτου ήταν άμεση, με τον Κεσχρίντα να κάνει το γύρισμα, ο Πασαλίδης απομάκρυνε πάνω στον Ρομπάιγ και εκείνος έκανε το σουτ σε κενή εστία με τον στόπερ των Περιστεριωτών να απομακρύνει πάνω στη γραμμή. Στο 33ο λεπτό, ο Φελίπε βρήκε δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του

Ο Ατρόμητος απάντησε άμεσα με τη σέντρα του Βαλένσια να περνά από όλους και να καταλήγει άουτ.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με… δοκάρι. Ο Ρομπάιγ έκανε τη σέντρα, ο Βαλένσια έκανε το σουτ όμως η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν δυνατά, με τον Κούντε να επιχειρεί το σουτ από μακριά και τον Σωτηρίου να προχωρά σε σωτήρια απόκρουση. Ακόμη ένα δοκάρι στο ματς αυτή τη φορά για τον ΟΦΗ. Ο Τοράλ συνεργάστηκε άψογα με τον Βούρο, ο οποίος εκτέλεσε με τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Τσιντώτα.

Στο 77ο λεπτό, ο Μοσκέρα με εξαιρετική ενέργεια μέσα στην περιοχή, έκανε το πλασέ, με τη μπάλα να σταματά και πάλι στη δοκό του Έλληνα κίπερ.

Τα χρονικά περιθώρια στένευαν για τον Ατρόμητο που προσπάθησε έστω στα τελευταία λεπτά να πετύχει το τέρμα της ισοφάρισης. Τελικά στο 86ο λεπτό, ο Γιουμπιτάνα βρήκε το πολυπόθητο τέρμα και… έφερε την απόλυτη ισορροπία στο ματς.

Στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν ξανά το προβάδισμα, όμως οι προσπάθειές τους δεν απέδωσαν καρπούς με το 1-1 να παραμένει και τον Ατρόμητο να παίρνει σημαντικό βαθμό στην Κρήτη.

Έτσι, o ΟΦΗ έμεινε στην τρίτη θέση με 8 βαθμούς, ενώ οι Περιστεριώτες πήραν μόλις τον δεύτερο στο πρωτάθλημα και βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΓΚΟΛ: 33′ Φελίπε / 86′ Γιουμπιτάνα
Κίτρινες: 18′ Μεγιάδο, 48′ Βούρος, 60′ Πασαλίδης / 45′ Φριντζόνσον, 74′ Ασεβέδο , 76′ Γιουμπιτάνα, 78′ Κεχρίντα
Κόκκινες: –
Δοκάρι: 57′ Βούρος, 77′ Μοσκέρα / 47′ Βαλένσια

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Λάρσον., Αμπάντα, Βούρος, Πασαλίδης. Καρώ, Μπάκιτς, Μεγιάδο (64΄Γκλάζερ), Γκαγιέγος (80΄Τοράρινσον), Τοράλ (80΄Νέιρα), Φελίπε (69' Μοσκέρα)

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Φριτζόνσον (46΄Κουντέ), Ντε Μποκ, Έντερ, Κεσχρίντα, Βαλέντσια (80΄Κουέν), Καμαρά (64΄Γιουπιτάνα), Ρομπάιγ, Αντζιέλσκι

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου

ΟΦΗ-Ατρόμητος 1-1
Πανσερραϊκός-Λαμία 2-0

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

17:00 Ολυμπιακός-Κηφισιά
17:30 Άρης-Παναιτωλικός
20:00 Βόλος-Αστέρας Τρίπολης
20:30 ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου

 

21:00 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics