Breaking News
23 Ιανουαρίου 2024

Με την καλύτερη παρέα, δίπλα στους φίλους του αθλήματος από κάθεGiorti 2024_kovoun_pita_2 μετερίζι, υποδέχτηκε επίσημα, απόψε Δευτέρα 22/01, το νέο έτος, η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Στο ζεστό και πάντα οικείο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής πραγματοποίησε την ετήσια τελετή βραβεύσεων και παράλληλα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Την τίμησαν με την παρουσία τους αθλητές, προπονητές, παράγοντες και διαιτητές, παραβρέθηκαν κι επίσημοι από άλλα αθλήματα, όπως και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μέσα σε αυτή την οικογενειακή ατμόσφαιρα έδωσαν λάμψη στη γιορτή οι τιμητικές διακρίσεις σε πρωταθλητές, που συνδέουν το κοντινό παρελθόν με το σήμερα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, όπως και σε πρόσωπα, που ξεχώρισαν για ιδιαίτερους λόγους. Έγινε αναφορά στις σημαντικότερες στιγμές του αθλήματος το 2023, εκφράστηκε η αισιοδοξία για δημιουργία και επιτυχίες και στην ολυμπιακή χρονιά, ενώ καταγράφηκαν και στιγμές συγκίνησης. Η τελετή βραβεύσεων μεταδόθηκε ζωντανά στο ίντερνετ μέσα από το κανάλι gre78 στο youtube,.χορηγό της ομοσπονδίας στη WEBTV (https://www.youtube.com/watch?v=W_EyXSYB3IA το λινκ του live streaming).

«Σε στιγμές, όπως η αποψινή, αντιλαμβανόμαστε το πόσο σημαντικό είναι να συναντιόμαστε και να ενισχύουμε τους δεσμούς της αθλητικής οικογένειας. Το 2023 πρόσφερε δυνατές στιγμές για την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση σε διάφορα επίπεδα τόσο μέσα, όσο κι έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Στιγμές που είχαν να κάνουν με αγωνιστικές και οργανωτικές επιτυχίες, με την πραγματοποίηση μεγάλων διεθνών διοργανώσεων στην Ελλάδα, με σημαντικές και δύσκολες αποφάσεις για το μέλλον του αθλήματος και με εξαιρετικές χορηγικές συμφωνίες», τόνισε στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΕΦΟΕπΑ Κώστας Παπαγεωργίου και στο τέλος της ομιλίας του ανέφερε: «Το 2023 ήταν γεμάτο προκλήσεις και τα καταφέραμε. Δείξαμε ότι μπορούμε αρκεί να αφήσουμε τις έριδες, να είμαστε ενωμένοι και να έχουμε δίπλα μας όλους εσάς τους ανθρώπους του αθλήματος. Το 2024, στο κυνήγι των ολυμπιακών προκρίσεων, που είναι και δαπανηρό, έχουμε στήριγμά μας την ΕΟΕ και θέλω να την ευχαριστήσω για τη χρηματοδότηση, που επιτρέπει σε αθλητές μας να πηγαίνουν σε διεθνή τουρνουά. Είμαι αισιόδοξος ότι θα έχει ευτυχή κατάληξη η προσπάθειά μας για το Παρίσι. Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά, με υγεία, καλές συνεργασίες και επιτυχίες σε κάθε επίπεδο».

Την εκδήλωση παρουσίασαν η γενική γραμματέας και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΕΦΟΕπΑ Ξένια Στάθη και ο διευθυντής μάρκετινγκ της ομοσπονδίας Νίκος Γραμμένος. Στον πρόλογό τους ανέφεραν ότι το απερχόμενο έτος επιφύλαξε μεγάλες χαρές αλλά και μεγάλες λύπες για τον κόσμο του αθλήματος και στάθηκαν αρχικά στα δυσάρεστα: Στην απώλεια του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΕΦΟΕπΑ Γιάννη Πάντζιου, όπως και στην ολική καταστροφή, που υπέστη η κατασκήνωση της ΧΑΝ Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Ντάνιελ. Ειπώθηκαν λίγα λόγια για τον αεικίνητο παράγοντα Γιάννη Πάντζιο, που πρόσφερε μεγάλες υπηρεσίες σε αθηναϊκά σωματεία, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, ενώ και ο Κώστας Παπαγεωργίου στην ομιλία του μίλησε για τη δυσάρεστη είδηση, που ήρθε στη δύση του 2023.

Κάνοντας την ανασκόπηση στις θετικές στιγμές ο επικεφαλής της διοίκησης της ομοσπονδίας αναφέρθηκε:

- Στις διεθνείς διοργανώσεις, που φιλοξένησε η Ελλάδα: Το Greek Para Open της Κεφαλονιάς, το Βαλκανικό πρωτάθλημα νέων της Ορεστιάδας, το Europe Youth Tournament στο Λουτράκι, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάρκινσον και Αλτσχάιμερ στο Ηράκλειο της Κρήτης, το Grand Final στο Europe Trophy ομάδων.

- Στην ολυμπιακή υποτροφία, που οδήγησε και στο επιμορφωτικό πρόγραμμα για όλους

- Σε χορηγίες προς την ομοσπονδία και ιδιαίτερα εκείνες από την εταιρεία HeaDS, τον Όμιλο KOUSgroup και τον Όμιλο Ευρωκλινικής

- Τη δημιουργία της νέας ιστοσελίδας της ΕΦΟΕπΑ, τον ανασχεδιασμό του ιστότοπου των αγώνων ttscore και τη βελτίωση στη μηχανογράφηση

- Στην ιστορική, όπως τη χαρακτήρισε, απόφαση της Γενικής Συνέλευσης για τις δεύτερες ομάδες των σωματείων στα πρωταθλήματα της ιεραρχίας.

ΚΟΛΥΜΠΑΔΗΣ: «ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ»

Giorti 2024_Kreanga_vraveis_me_Kolin_XeniaΧαιρετισμό εκ μέρους της ΕΟΕ έκανε ο γενικός γραμματέας Μανώλης Κολυμπάδης, που βεβαίως όχι μόνο είναι μεγάλο κομμάτι από τη σάρκα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, αλλά την υπηρέτησε επί δεκαετίες ως αθλητής, προπονητής και κυρίως σημαίνων παράγοντας. «Παρόλο, που τα τελευταία χρόνια αφιερώνω πολλές ώρες στην ΕΟΕ διαπιστώνω με χαρά και συγκίνηση ότι σας έχω λείψει και μου έχετε λείψει», επισήμανε αρχικά ο πρώην γενικός γραμματέας και πρόεδρος της ΕΦΟΕπΑ επειδή χειροκροτήθηκε από τους παριστάμενους πηγαίνοντας προς το βήμα και συνέχισε: «Εγώ δεν ξεχνάω από που προέρχομαι και μολονότι ο ρόλος μου και η αποστολή μου, εδώ στην ΕΟΕ, είναι ν’ ασχολούμαι εξίσου με όλα τα αθλήματα, κοιτάζω πάντα η επιτραπέζια αντισφαίριση να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή στήριξη μέσα στο πλαίσιο της νομιμότητας. Η ΕΟΕ κάνει τα πάντα για να στηρίξει τα λεγόμενα μικρά αθλήματα. Κόντρα στους καιρούς στηρίζει κάθε υγιή προσπάθεια ώστε τα μη δημοφιλή αθλήματα να έχουν βοήθεια. Πρόσφατα επιχορήγησε τα αθλήματα και μεταξύ αυτών και το δικό μας ώστε να μπορούν οι αθλητές να παίρνουν μέρος στα τουρνουά. Νιώθω την αγάπη όλων σας και συγκινούμαι όταν διαπιστώνω ότι δεν έχετε ξεχάσει έναν πρόεδρο, που έδωσε και την τελευταία ικμάδα δυνάμεών του γα να υπηρετήσει το άθλημα. Υπόσχομαι ότι όσο αντέχουν τα πόδια μου θα βρίσκομαι δίπλα στο άθλημα και εύχομαι το 2024, η ολυμπιακή χρονιά, να φέρει και σε μας διακρίσεις».

Στην τελετή βραβεύσεων παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλος, ο δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Σαλαμίνας Θανάσης Αλαΐσκας (πρώην αθλητισμού) και Ηλίας Παπασσάβας (νυν αθλητισμού), ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας Κώστας Σταματιάδης, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων Με Αναπηρίες Κώστας Σιάχος και η Αντωνία Χριστοδουλάτου, σύζυγος του συγχωρεμένου Χρήστου Χριστοδουλάτου, εμβληματικού προέδρου της ομοσπονδίας στο διάστημα 1982-2008. Παρόντα και στελέχη των εθνικών μας ομάδων.

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Οι βραβεύσεις άρχισαν με την εθνική ομάδα ανδρών, η οποία στην Αλμπένα τον περασμένο Σεπτέμβριο έφερε στη χώρα χρυσό μετάλλιο από Βαλκανικό πρωτάθλημα ξανά μετά από 30 χρόνια. Τα βραβεία παρέλαβαν ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, ο Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης και ο ομοσπονδιακός προπονητής Σωτήρης Ζήκος, ενώ απουσίαζαν οι αθλητές Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, Νίκος Αντωνιάδης και Τάσος Ρηνιώτης.

Στη συνέχεια βραβεύτηκε ο δήμος Ορεστιάδας για την πετυχημένη διοργάνωση του Βαλκανικού πρωταθλήματος νέων. Ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης δεν μπόρεσε να παραστεί και το βραβείο παρέλαβε ο γιος του Ιορδάνης.

Giorti 2024_plaketa_se_Olympiako_gia_Europe_TrophyΔύο ομάδες αφορούσαν οι επόμενες βραβεύσεις. Τον Ολυμπιακό, που κατέκτησε στο ΣΕΦ το Europe Trophy ανδρών 2023 και τις Σάρισες Φλώρινας, οι οποίες πήραν τη 2η θέση στο Europe Trophy γυναικών 2023. Εκπρόσωποι των ομάδων ήταν ο προπονητής Γιώργος Χριστοφοράκης και η Φλωρινιώτισσα αθλήτρια Χρυσή Φωτιάδου αντίστοιχα.

Ξεχωριστή η στιγμή της βράβευσης της πρώην πρωταθλήτριάς Ελλάδας Μαρίας Χριστοφοράκη. Ξεχωριστή, διότι είχε αφορμή τη θαυμάσια εξέλιξή της ως προπονήτρια στη Σουηδία, όπου ζει περίπου 10 χρόνια και τη σημερινή της θέση στην ομοσπονδία της χώρας ως υπεύθυνης για την ανάπτυξη της γυναικείας επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Giorti 2024_agia_triada_me_oikogeneiaΗ ΕΦΟΕπΑ τίμησε «για την απαράμιλλη αγωνιστική προσφορά τους και τις διεθνείς διακρίσεις» τρεις πρωταθλήτριές μας με ευρωπαϊκά μετάλλια στις μικρές κατηγορίες. Τη Χριστίνα Φίλη (2η στο απλό κορασίδων στην Ευρώπη), τη Μαρία Μοίρου (η μοναδική Ελληνίδα με δύο μετάλλια από Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα νέων, χάλκινο στο απλό κορασίδων και χάλκινο στο διπλό νεανίδων) και την Κατερίνα Ντουλάκη (χάλκινο στο διπλό νεανίδων). Στο μικρόφωνο η Μοίρου τόνισε ότι ξεχωρίζει ως σημαντικότερη στιγμή της τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και η Ντουλάκη πρώτα το χάλκινο μετάλλιο στο απλό των Μεσογειακών Αγώνων του 2009 και μετά την 3η θέση στο διπλό νεανίδων στην Ευρώπη. Στη Φίλη έκανε την απονομή ο δήμαρχος Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλος κι αναφέρθηκε στη σχέση του με το πινγκ πονγκ: «Χαίρομαι που βλέπω εδώ τον πρώτο μου δάσκαλο, τον Σταύρο Πλακαντωνάκη. Αναπολώ τις ωραίες μέρες, που ανέμελα βρίσκαμε χρόνο για να αθληθούμε. Είμαι βετεράνος του αθλήματος και θέλω να πω ότι έχουμε γεμίσει την πόλη με υπαίθρια τραπέζια και δεν φαντάζεστε τι γίνεται».

Giorti 2024_Vravefsi_GeorgopoulouΤην πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η βράβευση της Όλγας Γεωργοπούλου για την πολυετή προσφορά της στο άθλημα ως αθλήτρια και προπονήτρια. Η πρώην διεθνής απέσπασε το θερμό χειροκρότημα και «για τη δύναμη ψυχής και τη μαγκιά που τη διακρίνει», όπως σημείωσε η Ξένια Στάθη. Ο αντιπρόεδρος της ΕΦΟΕπΑ και γιατρός Ευάγγελος Τέρπος μάλιστα, την εκθείασε στον σύντομο χαιρετισμό του μετά την απονομή, λέγοντας ότι «η Όλγα δίνει έναν τρομερό αγώνα, στον οποίο νικά κάθε μέρα, θα νικήσει και στο τέλος και είμαστε όλοι περήφανοι γι’ αυτό». Σημειωτέον ότι η Γεωργοπούλου με τις Φίλη, Μοίρου, Ντουλάκη ήταν στην ιστορική άνοδο της εθνικής ομάδας γυναικών στη Σούπερ κατηγορία της Ευρώπης το 2005 στη Δανία.

Ακολούθησε η βράβευση τριών σπουδαίων ονομάτων, που ήρθαν φτασμένα από άλλη χώρα να ριζώσουν στην Ελλάδα, που πρόσφεραν και προσφέρουν πολλά στο άθλημα. Η ομοσπονδία τίμησε τη Λάουρα Νικουλάε, που είχε επίσης ευρωπαϊκά μετάλλια στις μικρές ηλικίες, απλά αγωνιζόταν με τα χρώματα της Ρουμανίας (σημαντικότερο το χρυσό στο διπλό κορασίδων). Εκτός από το βραβείο πήρε και μία μεγάλη ανθοδέσμη από τη Μαλαματένια Παπαδημητρίου, που υπήρξε παίκτριά της για χρόνια. «Βρίσκομαι 32 χρόνια στην Ελλάδα, είμαι στο σπίτι μου, τόσο άνετα νιώθω. Πιστεύω ότι έχετε κάνει ό,τι καλύτερο για μένα και τους αθλητές και θεωρώ ότι κι εγώ έδωσα ό,τι μπορούσα σαν παίκτρια και το συνεχίζω ως προπονήτρια», υπογράμμισε η Νικουλάε, ενώ το μέλος του Δ.Σ. της ομοσπονδίας Βλάσης Γεωργίου, που έκανε την απονομή είπε μία κουβέντα «για την προσπάθεια που κάνουμε στον τόπο μας, στο Ξυλόκαστρο, για την ανάπτυξη του αθλήματος και χαίρομαι που στα 10 χρόνια, που είμαι στον χώρο, έχω γνωρίσει υπέροχους ανθρώπους που μας έχουν βοηθήσει».

Ο επί σειρά ετών βασικός αθλητής της εθνικής ομάδας ανδρών Ντανιέλ Τσιόκας ήταν το επόμενο τιμώμενο πρόσωπο. Ο νυν ομοσπονδιακός προπονητής στο Κατάρ δεν μπορούσε να είναι στη γιορτή και το βραβείο παρέλαβε ο Θωμάς Κουσιορής. Από μικροφώνου, ο χορηγός της ομοσπονδίας μέσω του ομίλου KOUSgroup, μετέφερε τις θερμές ευχαριστίες του Τσιόκα και τη δήλωση ότι «αυτή η βράβευση αντικατοπτρίζει την αφοσίωση, την επιμονή και το πάθος, που σαν προσωπικότητα και σαν αθλητής έδειξα στο άθλημα. Η ομοσπονδία έχει παίξει τεράστιο ρόλο στην ανάπτυξη της επιτραπέζιας αντισφαίρισης κι ευχαριστώ επίσης όλους εσάς για τη συνεχή σας υποστήριξη και την ανεκτίμητη συμβολή σας στην προαγωγή αυτού του αθλήματος».

Φυσικά τιμήθηκε και ο θρυλικός, ο μοναδικός Καλλίνικος Κρεάνγκα, για ξεχωριστό λόγο αυτή τη φορά από τα γνωστά επιτεύγματά του στα τραπέζια. Μετά τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, του απένειμε τιμητική διάκριση και η ΕΦΟΕπΑ με αφορμή την επιστροφή του στην ελληνική Α1 μετά από 28 χρόνια και το πτυχίο, που πήρε το 2023 στα ΤΕΦΑΑ. Ευχαριστώντας την ομοσπονδία ο πρώην πρωταθλητής Ευρώπης και «χάλκινος» σε Παγκόσμια πρωταθλήματα αφιέρωσε το βραβείο στον κόσμο του αθλήματος «για τη μεγάλη συγκίνηση, που με κάνατε να νιώσω με την υποδοχή σας όταν ξανάπαιξα στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΑΝ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ…

Νεότερη πτυχιούχος και παράλληλα αθλήτρια η Έλενα Σοφρά ολοκλήρωσε τις σπουδές της ως οδοντίατρος. Η πρώην διεθνής στις μικρές ηλικίες βραβεύτηκε γι’ αυτό από την ομοσπονδία και βεβαίως πήρε το βραβείο από τον οδοντίατρο και κορυφαίο Έλληνα αθλητή Παναγιώτη Γκιώνη. «Πολύ δύσκολα συνδυάζονται αθλητισμός και σπουδές, αλλά με επιμονή και σωστή προσπάθεια όλα γίνονται», επισήμανε αμέσως μετά η Σοφρά. Ζητήθηκε μικρός χαιρετισμός κι από τον Γκιώνη ο οποίος αποκάλυψε και μία σκέψη του: «Είμαστε στην πολύ σημαντική και δύσκολη ολυμπιακή χρονιά. Μετά από τους τραυματισμούς που πέρασα, βρίσκομαι σε καλό δρόμο για την πρόκριση και θέλω πολύ να καταφέρω την 6η ολυμπιακή συμμετοχή. Ίσως αν προκριθώ να ολοκληρώσω και την παρουσία μου στην εθνική ομάδα και να δώσω χώρο στους νεότερους».

Στις ειδικές βραβεύσεις και ο δήμος Σαλαμίνας για το εξαιρετικό Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων, που οργάνωσε πέρσι. «Ήταν πράγματι μία πετυχημένη διοργάνωση, αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και οφείλεται σε όλους τους συνεργάτες μου. Περισσότερο όμως, οφείλεται στην παλιά μου συμμαθήτρια Ξένια Στάθη, που έτρεξε ασταμάτητα για να ρυθμίσει τα πάντα», τόνισε ο δήμαρχος Γιώργος Παναγόπουλος.

Για την πολυετή και μεγάλη προσφορά του στο άθλημα βραβεύτηκε και ο Γιάννης Βλοτινός, ο ρέκορντμαν των πανελλήνιων τίτλων στο απλό ανδρών με 14. Ο σπουδαίος διεθνής αθλητής δεν ήταν παρών και τα βραβείο του παρέλαβε ο προπονητής της ΑΕΚ Κώστας Μαδέσης.

Βραβείο για το φερ πλέι της χρονιάς πήρε η Χρυσαυγή Τσιλοπούλου. Η αθλήτρια του ΠΚΔ Ταύρου είχε υποδείξει «σόρι» (τυχερό πόντο), με το οποίο κρίθηκε σε βάρος της ο ημιτελικός των κορασίδων απέναντι στη Στέλλα Μαυροματάκη στο αναπτυξιακό όπεν της Πάτρας. Η αντίπαλος είχε ματς μπολ στο 5ο σετ με 10-9. Στην επίθεσή της το μπαλάκι βρήκε ίσα-ίσα στο τραπέζι. Δεν το είδα… Το άκουσα… Το είπα αμέσως στον διαιτητή κι αν γύριζε ο χρόνος πίσω πάλι το ίδιο θα έκανα», είπε με έμφαση η αθλήτρια για να δεχτεί το παρατεταμένο χειροκρότημα.

Οι παρουσιαστές ολοκλήρωσαν με λίγα λόγια για τη νέα ιστοσελίδα της ομοσπονδίας, για παράλληλες κοινωνικές δράσεις που έλαβαν χώρα, για παιδική γιορτή στη Θεσσαλονίκη με τεράστια προσέλευση (KidsFanFestival), αλλά και ΓΙΑ τη δημιουργία κάποιων ιδιαίτερων μπρελόκ. Ο Νίκος Γραμμένος τόνισε ότι στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποιήθηκε το υλικό από κατεστραμμένα μπαλάκια πινγκ πονγκ, που στο πνεύμα της ανακύκλωσης είχαν προσφέρει περισσότερα από 30 σωματεία και φτιάχτηκαν-τυπώθηκαν ρακετούλες μπρελόκ. Συμβολικά μάλιστα, τα δύο πρώτα μπρελόκ απ’ όσα είχε μαζί του τα χάρισε στον Μανώλη Κολυμπάδη και τον Κώστα Παπαγεωργίου και μετά πρόσφερε σε όλους τους παριστάμενους. Η Ξένια Στάθη δε, προανήγγειλε ότι στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών στη Σαλαμίνα τα κύπελλα, που θα δοθούν στους νικητές, θα είναι από πλήρως ανακυκλωμένα πλαστικά μπαλάκια. Τέλος, ύστερα από προτροπή των παρουσιαστών έγινε μία κίνηση-έκπληξη με θερμό χειροκρότημα προς τον Γιώργο Νιφλή, τον υπεύθυνο στη WEBTVτου αθλήματος, «έναν άνθρωπο που είναι πάντα δίπλα μας όποτε χρειάζεται και εργάζεται ακατάπαυστα».

Στο τελευταίο κομμάτι της εκδήλωσης τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου μαζεύτηκαν στην εξέδρα για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Τα κομμάτια έκρυβαν δύο φλουριά, τα οποία αντιστοιχούσαν σε voucherτου συνεργαζόμενου με την ομοσπονδία πρακτορείου Heraklio Travel. Ο κόσμος απόλαυσε στη συνέχεια και μικρό μπουφέ.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 23 /01/2024

 

 

 

 

Η Nissan Formula E Team είναι έτοιμη για τον πρώτο διπλό αγώνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics