Breaking News
31 Ιανουαρίου 2024

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός


Η ημέρα είναι ιδανική για να λύσεις προβλήματα που σχετίζονται με την εργασία αλλά και την υγεία σου. Δώσε βάση στους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συνδεθείς με ένα φίλο ή κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πολύ. Η Σελήνη περνά την ημέρα στον τομέα της συνεργασίας σου και αυτό σε κάνει να αναζητάς έντονα την γαλήνη, για την διατήρηση της οποίας μάχεσαι έντονα. Μπορεί να αισθάνεσαι καταβεβλημένη, αλλά δεν θέλεις ακόμα να τα παρατήσεις.

Ταύρος

Σήμερα νιώθεις πως μπορείς επιτέλους να εκφραστείς. Για αυτό ευθύνεται και η Αφροδίτη, ο πλανητικός σου κυβερνήτης, η οποία αυτή τη στιγμή σχηματίζει παράλληλη όψη. Η σχέση σου με τον άνθρωπό σου βελτιώνεται χάρη στις κοινές σας δραστηριότητες. Θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινή σου ρουτίνα, για αυτό ψάχνεις έντονα το διαφορετικό. Ωστόσο με τη Σελήνη να βρίσκεται όλη την ημέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου καλό θα ήταν να αποφύγεις να αντιμετωπίσεις τα συναισθήματα σου. Προτίμησε να εστιάσεις σε πρακτικά ζητήματα, που έχουν να κάνουν κυρίως με τα επαγγελματικά σου.


Δίδυμοι

Είναι μια καλή στιγμή για επίλυση προβλημάτων, ειδικά εκείνων που σχετίζονται με την οικογένεια και τα συναισθήματά σου. Έχεις αποφασίσει πως είναι καιρός να χαλαρώσεις λίγο, να αποφορτιστείς και να φροντίσεις όλα εκείνα που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Είσαι αποφασισμένη. Θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, τα οικονομικά ή τα προσωπικά σου σημειώνουν πρόοδο αυτές τις ημέρες. Ο Ερμής, ο πλανητικός σου κυβερνήτης, βρίσκεται παράλληλα με την Αφροδίτη τώρα, βάζοντας την έλξη και την απόλαυση σε πρώτο πλάνο.

Καρκίνος

Οι σημερινές διελεύσεις ευνοούν την συνεργασία και την διαπραγμάτευση. Σου αρέσει να παρατηρείς και αυτό θα σε βοηθήσει σήμερα. Οι άνθρωποι γύρω σου ενδιαφέρονται ιδιαίτερα γι’ αυτά που σκέφτεσαι, αυτά που πιστεύεις, αυτά που μοιράζεσαι. Οι συζητήσεις γύρω από μια σχέση σε ικανοποιούν και πυροδοτούν την έμπνευσή σου. Ωστόσο με τη Σελήνη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, θέλεις να βρεις το συναισθηματικό σου κέντρο όσο ποτέ. Και θα το καταφέρεις τελικά..

Λέων

Σήμερα είσαι υπεραναλυτική αλλά αυτό θα σε βοηθήσει να επιλύσεις πολλά προβλήματα. Οι άνθρωποι γύρω σου είναι τώρα έτοιμοι να ακούσουν και να συνομιλήσουν. Εκμεταλλεύσου το! Ωστόσο η ημέρα σε ωθεί να κάνεις πιο χαλαρές συζητήσεις και όχι τόσο βαθιές. Αλλά θα έρθει η ώρα και για εκείνες. Η αλληλεπίδραση με ανθρώπους που κοιτούν το μέλλον με όρεξη, σου χαρίζει την τόνωση και την ώθηση που ψάχνεις εδώ και καιρό. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να επενδύσεις το χρόνο και την ενέργεια σου σε κάτι που θα βελτιώσει πραγματικά την καθημερινότητά σου, σε κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό για εσένα.

Παρθένος

Οι ενέργειες της ημέρας είναι φανταστικές όσον αφορά τα προσωπικά σου. Εξοπλίζεσαι με θάρρος και εκφράζεις όλα όσα νιώθεις και σκέφτεσαι. Βελτιώνεις το μέσα σου αυτές τις ημέρες και μπράβο σου για αυτό. Ωστόσο η ανεβασμένη διάθεση που έχεις αυτές τις ημέρες σε προκαλεί να κάνεις πράγματα που είναι πέρα από τις δυνατότητες σου. Οι συναισθηματικές ανάγκες δεν είναι απαραίτητο να καλυφθούν τώρα. Θέλεις να εστιάσεις σε άλλες ανησυχίες σου πρώτα. Η ανταγωνιστικότητα ή η δυσαρέσκεια που μπορεί να κάνει την εμφάνισή της μέσα στην ημέρα, σε τροφοδοτεί με φόβο. Φοβάσαι πως θα χάσεις. Ε και λοιπόν;

Ζυγός

Η Σελήνη περνά την ημέρα στο ζώδιο σου, υπερτονίζοντας όλα τα συναισθήματα που κρύβεις μέσα σου. Υπάρχουν προβλήματα στις σχέσεις σου και το γνωρίζεις πολύ καλά αλλά θέλεις σε αυτή τη φάση να κάνεις πιο χαλαρές, πιο ανάλαφρες συζητήσεις. Δεν είναι καλή στιγμή για να σκάψεις το μέσα σου, είναι όμως η τέλεια ευκαιρία να παρατηρήσεις και να πειραματιστείς. Επιδίωξε να προσεγγίσεις αλλιώς μια σχέση που σε ενδιαφέρει. Βρες έναν πιο πρωτότυπο τρόπο. Εκφράζεσαι πιο ελεύθερα σε αυτή τη φάση και αυτό σου ανοίγει πόρτες. Δέχεσαι βοήθεια από μια εντελώς απροσδόκητη πηγή. Προσπάθησε να ρυθμίσεις όλα όσα αποσπούν την προσοχή σου, έτσι ώστε να καταφέρεις να εστιάσεις σε όλα εκείνα που θεωρείς εξαιρετικά σημαντικά.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, φέρνοντας στην επιφάνεια την έντονη ανάγκη σου να αναγεννηθείς. Θέλεις να ανακτήσεις τη συναισθηματική σου ενέργεια. Ωστόσο είναι μια καλή στιγμή για να ενδυναμώσεις τον εαυτό σου και να κάνεις τις βελτιώσεις που ενδεχομένως θέλεις. Κάνεις καλή εντύπωση στους γύρω σου. Βρίσκεις ενδιαφέροντες τρόπους για να περάσεις το μήνυμα που θέλεις αλλά και για να φτάσεις εκεί που θέλεις να φτάσεις. Μια διαφορετική προσέγγιση σε κάποια από τις καθημερινές σου συνήθειες, θα σε ανανεώσει. Ακόμη και μια σύντομη απομάκρυνση από όλους και από όλα, είναι δεδομένο πως θα γεννήσει νέες ιδέες και θα σε φέρει μπροστά σε νέες εμπειρίες που θα σε αναζωογονήσουν.

Τοξότης

Είσαι έτοιμη να μοιραστείς τις ιδέες σου. Ξέρεις πως μπορείς να επωφεληθείς αν μιλήσεις ανοιχτά και εκφραστείς. Το μυαλό σου είναι ανοιχτό. Ψάχνεις νέους τρόπους σύνδεσης με τους γύρω σου και έχεις μια ισχυρή αίσθηση προόδου. Σου δίνεται η ευκαιρία να πειραματιστείς και να εκφράσεις τα πιο μοναδικά σου συναισθήματα, χαρακτηριστικά, ιδέες. Τώρα έχεις την αυτοπεποίθηση να ακολουθήσεις αυτό ακριβώς που θέλεις. Έχεις επίσης πειστεί πως μπορείς να πετύχεις. Το έχεις αποφασίσει… θα πετύχεις. Και αυτή η σιγουριά, αυτό το πείσμα σε κάνει να ξεπερνάς πιο εύκολα τα εμπόδια. Ωστόσο η επιθυμία σου να διευρύνεις τους ορίζοντες σου έρχεται να ανταγωνιστεί την ανάγκη σου να βρίσκεσαι κοντά σε οικεία πρόσωπα και καταστάσεις.

Αιγόκερως

Έλκεσαι από καταστάσεις που σε προκαλούν να αναπτυχτείς σήμερα. Οι συζητήσεις είναι γενικά χαλαρές, ανάλαφρες. Αισθάνεσαι αρκετά αποφασισμένη. Έχεις έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο στο μυαλό σου. Η σωστή χρήση όσων έχεις μάθει μέχρι τώρα, σε βοηθά να οδηγηθείς στα σωστά μονοπάτια, αλλά και να οδηγήσεις, να επηρεάσεις, να υποστηρίξεις. Τα όνειρα σου σε εμπνέουν και βάζουν φωτιά στις δημιουργικές σου ορμές σήμερα. Αισθάνεσαι ακόμα πιο ενεργή στα εργασιακά από ό,τι συνήθως, αφού η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της καριέρας σου.

Υδροχόος

Η ημέρα έχει κοινωνική ενέργεια. Διακατέχεται από θάρρος και αποφασιστικότητα, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την ιδιωτική σου ζωή. Εάν πρέπει να σταματήσεις μια κακή συνήθεια, τώρα είναι η πιο σωστή στιγμή να το κάνεις, αφού είσαι αποφασισμένη… θέλεις να βελτιωθείς. Επίσης ο Ερμής με την Αφροδίτη σε παράλληλη τροχιά, βελτιώνει τις συνεργασίες σου και προάγει την αρμονία. Είσαι πρόθυμη να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτό που έχεις, αλλά και να αρχίσεις να κυνηγάς τα περισσότερα. Οι άνθρωποι σε εκτιμούν περισσότερο απ’ ότι συνήθως.

Ιχθύες

Η συνεργασία γίνεται εύκολη υπόθεση σήμερα. Οι συζητήσεις, αν και εξαιρετικά ανάλαφρες, είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Είσαι σε εξαιρετική θέση για να κάνεις μικρές αλλαγές στη ζωή σου, οι οποίες όμως οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις. Εάν ένα νέο πρόβλημα κάνει την εμφάνισή του στην καθημερινότητά σου, σήμερα αναζήτησε συμμάχους που μπορούν να σε οδηγήσουν προς την σωστή κατεύθυνση ώστε να το επιλύσεις. Συνεργάζεσαι με κάποιον στενά προκειμένου να πετύχεις ένα σημαντικό στόχο ή να βελτιώσεις μια σχέση. Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας θα είναι εξαιρετικά, να το θυμάσαι.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ήττα με 3-2 στον πρώτο προημιτελικό του Europe Cup για την Μπογκόρια του Γκιώνη

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 31/01/2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics