Breaking News
03 Φεβρουαρίου 2024

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για πιο ξεκάθαρη σκέψη σχετικά με τις επιχειρήσεις, την καριέρα και τα χρήματα και είναι επίσης δυνατή για παρατηρητικότητα και ξεκούραση. Είναι καιρός να αποκτήσεις μια σταθερή αίσθηση των προτεραιοτήτων σου και να καλύψεις κάθε ανάγκη για συναισθηματική αναπλήρωση. Είσαι ιδιαίτερα σε θέση να κάνεις τις στρατηγικές σου για την επαγγελματική σου ζωή ή το επόμενο βήμα σου. Η ικανότητα σου να λαμβάνεις τις πιο λεπτές ενδείξεις στο περιβάλλον σου ενισχύει τις γνώσεις και τις αποφάσεις σου. Είναι μια δυνητικά εξαιρετική μέρα ιδέας και συζήτησης.

Ταύρος

Η ενέργεια ρέει ιδιαίτερα καλά για τις σχέσεις σου σήμερα, ειδικά σε νοητικό και επικοινωνιακό επίπεδο, η διαφάνεια σου προσελκύει άλλους ή θα μπορούσες να είσαι ο μέντορας. Σίγουρα οι άνθρωποι απευθύνονται σε σένα για καθοδήγηση. Το να μοιράζεσαι ιδέες με κάποιον μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και επικοινωνείς με ενθουσιασμό. Ο συνδυασμός με κάποιον μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικές ιδέες ή σχέδια. Η επιθυμία σου να σπουδάσεις ή να μάθεις κάτι νέο και να επιδιώξεις προσωπικά ενδιαφέροντα είναι έντονη. Οι στενές σχέσεις είναι στο μπροστινό μέρος του μυαλού σου.


Δίδυμοι

Είναι μια υπέροχη μέρα για πνευματική τόνωση. Θα μπορούσες ακόμα και να λύσεις ένα μυστήριο ή να επιλύσεις ένα ενοχλητικό πρόβλημα. Δεν αποκλείεται να αποκαλύψεις και κάτι πολύτιμο. Η σκέψη για κοινούς πόρους και οικονομικά ή οι διαπραγματεύσεις που τους αφορούν μπορεί να είναι στο επίκεντρο, με σταθερά αποτελέσματα ή τουλάχιστον μια καλή αίσθηση των προοπτικών σου. Προσεγγίζεις τη δουλειά και τη ρουτίνα με λίγο περισσότερο ενθουσιασμό από το συνηθισμένο τώρα. Θα μπορούσες επίσης να είσαι ενθουσιασμένη με μια εργασία ή ερευνητικό πρόγραμμα και ίσως να τη βρίσκεις απαλά προκλητική και συναρπαστική.

Καρκίνος

Οι συζητήσεις με άτομα που σε ενδιαφέρουν μπορεί να είναι αξιοσημείωτες σήμερα και μπορούν να σε βοηθήσουν να δεις πιο καθαρά τα συναισθήματα και τις ιδέες σου. Στη διαδικασία, μπορείς να αποκτήσεις μια νέα κατανόηση της άποψης κάποιου και μπορεί να είναι εκπαιδευτική. Ελκύεσαι ή ελκύεις εκείνους που εξάπτουν την περιέργεια σου και σε εμπνέουν να μάθεις περισσότερα ή να σκεφτείς πιο δημιουργικά. Μπορεί να μιλήσεις μέσα από δυσκολίες ή να αφήσεις πίσω σου τις συγκρούσεις. Οι σχέσεις είναι πιο απλές και νιώθεις ότι τα σχέδια σου προχωρούν καλά.

Λέων

Σήμερα έχεις την τάση να επωφελείσαι από πληροφορίες σχετικά με θέματα εργασίας, υγείας, σπιτιού και οικογένειας. Μπορείς επίσης να επωφεληθείς από την οργάνωση του σπιτιού ή του χώρου εργασίας σου, καθώς η χειρωνακτική εργασία σου επιτρέπει να σκέφτεσαι, καθώς ολοκληρώνεις τις υποθέσεις σου. Καθώς ενισχύεις τη σύνδεση με την εργασία σου και τα αποθέματα κινήτρων σου γίνεσαι πιο αποτελεσματική. Η ενημέρωση των δραστηριοτήτων σου μπορεί τώρα να είναι ελκυστική, αλλά οι δραστηριότητες αποκατάστασης είναι πιθανώς σήμερα πιο χρήσιμες.

Παρθένος

Οι επικοινωνίες βρίσκονται στο επίκεντρο και αξιοσημείωτες σήμερα και μεγάλες ιδέες μπορούν να προκύψουν. Μπορούν να παρουσιαστούν διασκεδαστικά ενδιαφέροντα ή ευκαιρίες για να απολαύσεις τον εαυτό σου. Κέρδισε προοπτική και μπορεί να νιώσεις αρκετά εμπνευσμένη. Η επίλυση προβλημάτων είναι διασκεδαστική θερμαίνοντας το πνεύμα σου. Είσαι επίσης απίστευτα περήφανη για τις ιδέες σου και καλή στο να τις εκφράσεις σήμερα. Μπορεί επίσης να προσελκύσεις κάποιον μέσω του καλού χιούμορ και του τρόπου με τον οποίο μιλάς. Ελκύεσαι από έξυπνους ανθρώπους σήμερα και εκείνοι από εσένα.

Ζυγός

Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον ηλιακό 2ο οίκο σου και δίνεις προτεραιότητα στη σταθερότητα, την άνεση και την ασφάλεια. Ταυτόχρονα η μέρα είναι δυνατή για να απολαύσεις έμπνευση από τις πληροφορίες που λαμβάνεις. Οι συζητήσεις και οι ιστορίες για το παρελθόν, την παιδική ηλικία, την οικογένεια μπορεί να είναι ιδιαίτερα ελκυστικές και πολύτιμες τώρα. Έχεις επίσης την τάση να αξιολογείς τα εσωτερικά σου συναισθήματα, τις αξίες και τις σχέσεις σου. Μπορεί να έχεις ένα ισχυρότερο συναίσθημα για τις διαθέσεις ή τις ανάγκες των άλλων. Η επίλυση προβλημάτων μπορεί να σε κάνει να νιώθεις πιο δυνατή και ότι είσαι μπροστά από το παιχνίδι.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα είναι ισχυρή για να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε ένα προσωπικό ενδιαφέρον, σπουδές ή ειδικό έργο. Μπορεί να απολαμβάνεις το να παρακολουθείς τα μικρά πράγματα που σε βοηθούν να πετύχεις. Ωστόσο υπάρχει πολύ μικρή πίεση και η συνομιλία, το γράψιμο και η μελέτη μπορούν να είναι εξαιρετικοί τρόποι χαλάρωσης. Ενώ απολαμβάνεις το να συμμετέχεις σε κάτι σημαντικό για σένα, έχεις επίσης τεράστια διορατικότητα και εμπειρία να διαθέσεις. Καταλαβαίνεις ένα θέμα πιο ξεκάθαρα και είναι μια εξαιρετική στιγμή να συλλέξεις πολύτιμες πληροφορίες.

Τοξότης

Σήμερα μπορεί να είναι μια παραγωγική μέρα. Μπορεί να αφιερώσεις αρκετό χρόνο για να φροντίσεις ένα έργο ή να φροντίσεις τα τιμαλφή σου. Σε ενδιαφέρει να κατανοήσεις τα πράγματα και να λύσεις προβλήματα και οι συζητήσεις σου τείνουν να είναι χρήσιμες και ενδιαφέρουσες. Ταυτόχρονα μπορεί να συγκεντρώνεις νέες ιδέες για να κερδίσεις χρήματα ή να προσθέσεις σε επαγγελματικά σχέδια μέσω περιστασιακής επικοινωνίας. Με τη Σελήνη στο πίσω ζώδιο από το δικό σου όλη μέρα, ίσως είσαι λίγο αδρανής, αλλά νέοι τρόποι για να εξορθολογήσεις τη ζωή σου μπορούν να βρεθούν καθώς χαλαρώνεις.

Αιγόκερως

Έχεις πιο δυνατή φωνή σήμερα και τις επόμενες μέρες και είναι πιο πιθανό να ακουστείς και να γίνεις κατανοητή. Σήμερα και νωρίς αύριο, υπάρχει καλή ενέργεια για να συνδεθείς με φίλους ή να μοιραστείς τις ιδέες σου και να συνεισφέρεις. Η μέρα μπορεί να ξεχωρίσει ως χρήσιμη για να εξερευνήσεις σε νοητικό επίπεδο. Η σύνδεση με ένα δίκτυο μπορεί να είναι ευχάριστη και ενισχυτική. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη δύναμη των λέξεων για να προσελκύσεις αυτό που θέλεις για τον εαυτό σου και ίσως να δεις περισσότερες πιθανότητες από το συνηθισμένο, ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να σε κάνει να γεμίσεις ιδέες.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη και πάλι στον ηλιακό 10ο οίκο σου σήμερα είσαι πιο προσανατολισμένη στην απόδοση απ’ ότι συνήθως. Ακόμα κι έτσι, υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν στα παρασκήνια. Το να αφήσεις τις πράξεις σου να μιλήσουν για εσένα είναι ιδιαίτερα κατάλληλο σήμερα, αλλά οι συζητήσεις και οι σκέψεις σου μπορούν να ξεχωρίσουν ως ιδιαίτερα χρήσιμες. Τείνεις να καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια για να κλείσεις έργα ή να απολαύσεις κάποια ανανέωση και θεραπεία, αλλά είναι δύσκολο να ξεφύγεις τελείως από την προσοχή σου αυτή τη στιγμή.

Ιχθύες

Η μέρα φέρνει καλή ενέργεια για την άριστη χρήση του προσωπικού χρόνου. Οι δραστηριότητες με άλλους μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενεργητικές και παραγωγικές. Μπορεί να είναι ευχαρίστηση να φροντίζεις επιπλέον ένα ιδιαίτερο άτομο, ομάδα ή έργο στη ζωή σου. Οι συζητήσεις μπορεί να είναι υπέροχα μαθησιακές εμπειρίες και αρκετά εμπνευσμένες. Οι λύσεις στα προβλήματα είναι ασυνήθιστες και διαφορετικές αλλά πολύτιμες. Η σημερινή Σελήνη στρέφει την προσοχή σου στη ζωή από μια ευρύτερη προοπτική η οποία μπορεί να είναι αναζωογονητική. Επιδιώξεις που σου επιτρέπουν να δώσεις φυσική μορφή στα συναισθήματα σου μπορούν επίσης να είναι ελκυστικές.


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Έχει κατατεθεί πρόταση να διεξάγονται μόνιμα στην Ελλάδα οι Ολυμπιακοί Αγώνες

 

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 03/02/2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics