Breaking News
04 Φεβρουαρίου 2024

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

 

Μπορείς σήμερα να παλέψεις με την αυτό – αμφισβήτηση, αλλά μπορεί να είναι μια ευκαιρία μάθησης. Είναι μια μικρή περίοδος αυτό- λύπησης που μπορεί να μετατραπεί σε καύσιμο για να ξεπεράσεις ένα πρόβλημα. Μια πτυχή Ήλιου – Χείρωνα που μπαίνει στο παιχνίδι σε προετοιμάζει να αναζητήσεις το μάθημα ή τα οφέλη της τρέχουσας κατάστασης σου. Σε ενθαρρύνει να αποφύγεις το να κολλήσεις σε παλιές συνήθειες και μεθόδους και αντ’ αυτού να κοιτάξεις να ωθήσεις τα όρια σου αρκετά για να φτάσεις σε ένα νέο επίπεδο κατανόησης. Έχεις επίσης κίνητρο να αναπτύξεις ιδέες για έργα ή να χτίσεις μια φιλία.

Ταύρος

Οι σχέσεις μπορεί να είναι δύσκολες αν λείπει η πίστη και αυτό μπορεί να αφορά την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Τα γεγονότα τώρα φαίνεται να προκαλούν διακριτικά τρωτά σημεία και ανασφάλειες. Το να αφήσεις αρνητικά συναισθήματα όπως η αγανάκτηση μπορεί να είναι φανταστικό, αλλά πρέπει να έρθεις σε επαφή με τα αληθινά συναισθήματα σου για να ξεκινήσεις τη δουλειά. Ευτυχώς μια διέλευση Ήλιου – Χείρωνα που μπαίνει στο παιχνίδι βοηθά σε αυτήν την αποστολή. Υπάρχουν πολλά να μάθεις για τον εαυτό σου αλλά και τους στόχους σου. Καθώς δίνεις περισσότερη προσοχή στην ψυχική και συναισθηματική σου υγεία, αισθάνεσαι πιο δυνατή στην καριέρα σου ή βιώνεις περισσότερη υπευθυνότητα στην καριέρα σου.


Δίδυμοι

Στόχευσε στο να έχεις ανοιχτό μυαλό για τυχόν αρνητικά σχόλια που δημιουργούνται τώρα, καθώς μπορεί να σε βοηθήσει να αναπτυχτείς και να βελτιωθείς. Ίσως αισθάνεσαι τον εξαναγκασμό να αποδείξεις ή να υπερασπιστείς τον εαυτό σε άτομα με τα οποία δε θα έπρεπε να χρειάζεται να κάνεις κανένα από αυτά τα πράγματα. Προσπάθησε να αντισταθείς και άφησε τις πράξεις σου να μιλήσουν από μόνες τους. Ευτυχώς, η επίλυση προβλημάτων είναι πιο απλή όταν βλέπεις τη μεγαλύτερη εικόνα. Η ανταλλαγή ιδεών ή απόψεων μπορεί να είναι ικανοποιητική και μια πραγματική εμπειρία μάθησης.

Καρκίνος

Η ιδέα ή η προσμονή μιας κατάστασης μπορεί να προκαλέσει ανησυχία. Στόχος για νέες προσεγγίσεις και ευελιξία θα πρέπει να είναι προτεραιότητα σου. Η διερεύνηση και ο πειραματισμός με διαφορετικές μεθόδους μπορεί να ικανοποιήσει μια ανησυχία σήμερα. Όσο καλύτερα γνωρίζεις τον εαυτό σου, τόσο καλύτερες θα είναι οι επιλογές σου και η σημερινή μέρα έχει απίστευτη ενέργεια για αυτό-κατανόηση, ακόμα κι αν υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στη διαδικασία. Μπορεί να ανοίξεις τα μάτια σου σε ένα οικείο ή προσωπικό θέμα ή να αποκτήσεις εικόνα για τη συμπεριφορά κάποιου.

Λέων

Μπορεί να υπάρξει μια ευκαιρία να αποκτήσεις μια νέα κατανόηση της άποψης κάποιου σήμερα και μπορεί να είναι ανταποδοτική όσο και εκπαιδευτική. Παρόλο που οι άνθρωποι μπορούν μάλλον εύκολα να δημιουργήσουν κάποια ευαίσθητα σημεία μαζί σου τώρα, η ανοιχτότητα να αντιμετωπίσεις προβλήματα σε βοηθά να αξιοποιήσεις στο έπακρο μια κατάσταση. Η σύνδεση με κάποιον μέσω εμπειριών που διευρύνει το μυαλό ή μη συνηθισμένων δραστηριοτήτων, μπορεί να είναι ισχυρή. Οι επικοινωνίες και οι ανταλλαγές, ακόμα και οι σκέψεις μπορεί να είναι πιο έντονες σήμερα και κυρίως όσο προχωρά η μέρα.

Παρθένος

Κάποια αμφιβολία για τον εαυτό σου ή αμφιβολίες για τα πρόσφατα εγχειρήματα σου είναι φυσιολογική σήμερα και μπορεί να σε βοηθήσει να οδηγηθείς σε μια καλύτερη κατεύθυνση. Οι ανισορροπίες μπορεί να είναι ένα κομβικό σημείο, κρατώντας σε κατάσταση κενού και αναταραχής, γι’ αυτό προσπάθησε να κάνεις προσαρμογές αντί να δείξεις τόση προσοχή στις προβληματικές περιοχές που να μείνεις στάσιμη. Ευτυχώς εάν είσαι σε θέση να αποσυρθείς από μια κατάσταση αρκετά, μπορείς να έχεις μια καλή επισκόπηση της. Η διαίσθηση σου για έρευνα, υγεία και εργασία είναι ισχυρή, όπως και συ.

Ζυγός

Η ψυχική ενέργεια σου είναι δυνατή και χτίζει αυτή τη βδομάδα. Μπορεί να υπάρξουν αξιοσημείωτες συζητήσεις, ανακαλύψεις ή μεγάλες αποκαλύψεις. Ταυτόχρονα, είναι μια καλή μέρα για να μάθεις για τα συναισθήματα σου και να μοιραστείς τις ιδέες ή τις δημιουργίες σου με άλλους. Οι σχέσεις μπορούν να λάβουν μια καλή ώθηση καθώς ακούς και υποστηρίζεται ο ένας τον άλλον. Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν κάποια μαθήματα ή σκαμπανεβάσματα για να φτάσεις σ’ αυτό το σημείο, καθώς οι άνθρωποι είναι πιο ευαίσθητοι από το συνηθισμένο. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της επικοινωνίας σου και νιώθεις την ανάγκη να αναπτυχτείς, να διαφοροποιηθείς και να αναζητήσεις νέες πληροφορίες και ιδέες.

Σκορπιός

Οι ανασφάλειες σχετικά με την ευφυΐα, τη συμπάθεια ή την ετοιμότητα μπορεί να είναι στο επίκεντρο των προβλημάτων σήμερα. Είναι μια καλή ιδέα να δώσεις προσοχή σε αυτά, αλλά και να αγκαλιάσεις αυτή τη φορά ως μια ευκαιρία να αναπτυχτείς, να βελτιωθείς και να αποδεχτείς τα δικά σου λάθη. Αναγνώρισε τα μαλακά σου σημεία και τις ευαισθησίες ως πράγματα που σε κάνουν έναν πολυεπίπεδο άνθρωπο. Ευτυχώς, η διοχέτευση πρόσθετης ενέργειας στο να κάνεις σχέδια ή να οργανώσεις το σπίτι και πιθανώς τις οικογενειακές δραστηριότητες μπορεί να λειτουργήσει καλά.

Τοξότης

Μπορεί να νιώσεις το βάρος των πρόσφατων ανησυχιών λόγο συναισθηματικών ανασφαλειών κατά διαστήματα σήμερα. Τα μαλακά σημεία μπορεί να αφορούν ζητήματα αγάπης, αλλά το να βγαίνεις από ένα ξόρκι οίκτου μπορεί να είναι το κίνητρο. Η Σελήνη περνά στο ζώδιο σου σήμερα, δίνοντας μεγάλη προσοχή στις συναισθηματικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Οι επικοινωνίες σε βοηθούν να εντοπίσεις τους τομείς της ζωής σου που θα μπορούσαν να κάνουν με μια ενημέρωση ή σημαντικές βελτιώσεις αυτές τις μέρες. Είναι λογικό να επιβραδύνεις και να απολαύσεις τη στιγμή και καθώς το κάνεις, σου έρχεται περισσότερη διαύγεια.

Αιγόκερως

Γεγονότα τώρα μπορεί να πυροδοτήσουν τις ανασφάλειες σου κατά διαστήματα σήμερα, ειδικά όσο αφορά το παρελθόν, τις ρυθμίσεις διαβίωσης ή τα οικογενειακά θέματα. Ευτυχώς, είσαι ανοιχτή στο να μάθεις από τα τρωτά σου σημεία. Η ικανότητα σου να οραματίζεσαι λύσεις μπορεί επίσης να σε ωφελήσει σε πρακτικό επίπεδο και οι μετακινήσεις τις επόμενες μέρες μπορούν να προκαλέσουν την επιθυμία να κάνεις κάποιες αλλαγές. Καθώς βλέπεις τη μεγάλη εικόνα μιας κατάστασης, νιώθεις πιο ικανή να πάρεις μακροπρόθεσμες αποφάσεις.

Υδροχόος

Υπάρχει κάποια τάση για ορισμένα γεγονότα να ανοίξουν ξανά μια πληγή σε συναισθηματικό επίπεδο. Η υπερευαισθησία δεν πρέπει να αγνοηθεί, καθώς είναι ένα σύμπτωμα ενός επίμονα ευάλωτου σημείου, το οποίο μπορεί να είναι φόβος για επανεμφάνιση κάτι από το παρελθόν ή ανασφάλειες που σχετίζονται με το μυαλό ή τη μάθηση. Μπορεί να δυσκολευτείς με αβέβαια πράγματα, καθώς σε αφήνει να νιώθεις ανασφάλεια, αλλά το να αφήνεις να νιώθεις ανασφάλεια και το να αφήνεις τον έλεγχο με μικρούς τρόπους από καιρό σε καιρό μπορεί να είναι λυτρωτικό.

Ιχθύες

Τα πληγωμένα συναισθήματα ή η έλλειψη αυτοπεποίθησης μπορεί να εμφανιστούν έντονα σε σημεία σήμερα, αλλά ευτυχώς μαθαίνεις από τις εμπειρίες σου. Ενώ μπορεί να ξεφουσκώσει προσωρινά, έρχεσαι επίσης σε καλύτερη επαφή με θέματα αυτοεκτίμησης και ικανότητας να φροντίζεις τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου. Υπάρχει κάποια τάση για άλλους ή γεγονότα να ενεργοποιούν τα μαλακά σου σημεία σήμερα και αυτά μπορεί να είναι σημαντικό να τα εξερευνήσεις, ειδικά αν είναι επίμονα. Η ευαισθησία είναι δύναμη.
tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Νικηφόρα ξεκίνησε η εθνική πόλο γυναικών τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 04/02/2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics