Breaking News
05 Φεβρουαρίου 2024

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός


Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των επικοινωνιών σου για μια παραμονή δυο ημερών και επιθυμείς περισσότερη διανοητική διέγερση. Εύκολα μπορείς να ανταπεξέλθεις στις επαγγελματικές σου αποχρώσεις, αφού βέβαια πρώτα καταβάλλεις μια προσπάθεια συγκέντρωσης. Η ανάλαφρη διάθεση που σου χαρίζει η Σελήνη βοηθά στο να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ σου ανεβάζει τη διάθεση.

Ταύρος

Η κίνηση της Σελήνης σήμερα μπορεί να διευθετήσει και να επισημάνει τα συναισθήματα σου. Σήμερα και αύριο καλό θα ήταν να φροντίσεις τους αγαπημένους σου, τα προσωπικά αγαθά και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου. Βρες τρόπους να πείσεις τον ερωτικό σύντροφο σου για τα βαθιά συναισθήματα σου. Εσύ που είσαι μόνη, κυριαρχεί η λογική σου κι αυτό μόνο καλό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.


Δίδυμοι

Μια ανυπομονησία σου δημιουργεί η μετακίνηση της Σελήνης για αλλαγές και ανάπτυξη. Δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου στα εργασιακά κι αυτό αναγνωρίζεται. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές για μια ειλικρινή ματιά στα συναισθήματα, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει με θάρρος και δυναμισμό και να είσαι βέβαιη πως θα βγεις κερδισμένη.

Καρκίνος

Με τη μετακίνηση της Σελήνης θα ήταν χρήσιμο να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου. Είσαι σε θέση και απόλυτα συνειδητοποιημένη για να μοιραστείς τις ιδέες σου στα εργασιακά και να αποκτήσεις συμμάχους. Μην κρύβεις πράγματα απ’ τον ερωτικό σύντροφο σου που μπορεί να κλονίσουν την αξιοπιστία σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις ανθρώπους που δε γνωρίζεις αρκετά. Είναι προτιμότερο σήμερα να ακούσεις το ένστικτο σου.

Λέων

Η Σελήνη μετακινείται σήμερα και η σύνδεση σου με τους άλλους, οι στόχοι και τα όνειρα σου έρχονται στην απόλυτη προτεραιότητα σου. Απόλαυσε ενθαρρυντικά σχόλια στα εργασιακά τα οποία σου δημιουργούν μια αίσθηση ασφάλειας. Βρες τρόπους να ενισχύσεις και να βελτιώσεις το επίπεδο της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις τα μηνύματα τα οποία λαμβάνεις.

Παρθένος

Η δουλειά και η παραγωγικότητα σου σήμερα σε απασχολούν περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο. Η διπλωματία είναι απαραίτητη στον εργασιακό χώρο σου αν θέλεις να ανεβάσεις, να διατηρήσεις τη φήμη σου. Ακολούθησε τις επιθυμίες του ερωτικού σου συντρόφου και κατανόησε τις ανάγκες του. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες και το έντονο φλερτ μπορούν να ανεβάσουν τη διάθεση σου αλλά και την αυτοπεποίθηση σου.

Ζυγός

Η Σελήνη μετακινείτε σήμερα και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα μελλοντικά σχέδια σου. Είναι κατάλληλη η στιγμή για να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για αλλαγή στους ρυθμούς σου ώστε να μπορέσεις να επιστρέψεις στις καθημερινές ρουτίνες σου πιο ανανεωμένη και με κίνητρα. Αδικείς τον ερωτικό σύντροφο σου και θυμώνεις εύκολα μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία σε βγάζει από το λήθαργο.

Σκορπιός

Σήμερα αναζητάς απαντήσεις και κίνητρα και η έμφαση δίνεται στα συναισθήματα, τους στενούς δεσμούς, τα όνειρα και τον εσωτερικό κόσμο σου. Αισθάνεσαι υποστηριζόμενη στα εργασιακά κι αυτό αυξάνει τις επιδόσεις, αλλά επεκτείνει και τους στόχους σου. Απόλαυσε την αφοσίωση του συντρόφου σου και μην την εκμεταλλεύεσαι άθελα σου. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το ένστικτο σου και κάνε τις κινήσεις διεκδίκησης προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης

Είναι δύσκολο σήμερα να ακολουθήσεις τις καθημερινές ρουτίνες κι έτσι είναι προτιμότερο να κάνεις ένα διάλλειμα, ή να περιοριστείς στα εντελώς απαραίτητα. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των συνεργασιών σου κι έτσι είσαι πρόθυμη να ακολουθήσεις και να διατηρήσεις τις καλές σχέσεις με συναδέλφους. Απόψε μπορείς να περάσεις όμορφα με τον ερωτικό σύντροφο σου σε ότι κι αν επιλέξετε να κάνετε μαζί. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και διώξε απαισιόδοξες σκέψεις απ’ το μυαλό σου.

Αιγόκερως

Η ανάγκη σου για την οργάνωση των υποθέσεων σου εντείνεται αυτές τις επόμενες δυο μέρες που η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της εργασίας σου. Αν και σήμερα μπορεί να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες στα εργασιακά είναι πιθανό να ανακαλύψεις κάποιες ιδιαίτερα εφευρετικές ή θετικές ιδέες. Γίνε πιο εκδηλωτική απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι ιδιαίτερα επιλεκτική ή και επικριτική με νέες γνωριμίες.

Υδροχόος

Η πνευματική εργασία μπορεί να ευδοκιμήσει σήμερα, καθώς είναι μια εξαιρετική μέρα για νέες ιδέες και επικοινωνία. Η συνεργασία με τους άλλους είναι ευκολότερη κι αυτό σε βοηθά στο να αποκτήσεις ένα πλεονέκτημα. Ιδιαίτερα παθιασμένη προβλέπεται η βραδιά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, δε σταματάς να αναζητάς το μεγάλο έρωτα κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές.

Ιχθύες

Η ανάγκη σου για ασφάλεια και άνεση μεγαλώνει, γι’ αυτό και δίνεις μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Παρόλο που μπορεί να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες, το κλίμα είναι εποικοδομητικό. Οι επιδόσεις σου στα εργασιακά είναι ικανοποιητικότατες. Πάρε πρωτοβουλίες και ενίσχυσε το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Όσο για σένα που είσαι μόνη, μην υποτιμάς νέες γνωριμίες. δώσε χρόνο στους άλλους αλλά και τον εαυτό σου.
tlife.gr


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Tα εισιτήρια του τελικού του ΟΠΑΠ Final 8 Κυπέλλου Ανδρών εξαντλήθηκαν

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 05/02/2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics