Breaking News
05 Μαρτίου 2024

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

 

Θα μπορούσες να νιώσεις ότι οι άλλοι ξεπερνούν τα όρια τους και σου ζητούν να κάνεις πάρα πολλά το πρώτο μισό της ημέρας. Η απόφαση για τον καθορισμό και την επιβολή των ορίων από εδώ και στο εξής μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη. Υπάρχουν καλύτερες στιγμές για σημαντικές οικονομικές συναλλαγές ή διαύγεια στις ερωτικές σχέσεις. Μπορεί επίσης να βοηθήσει να αφήσεις την ανάγκη να γνωρίσεις ή να κατανοήσεις πλήρως τις σχέσεις σου προς το παρόν. Καθώς η μέρα προχωρά, φέρνει στο φως έντονα συναισθήματα και ίσως φόβους.

Ταύρος

Νωρίς σήμερα τομείς της ζωής σου που μπορεί να είναι στον αέρα ή ασαφείς περιλαμβάνουν τις φιλίες, τα όρια στις σχέσεις σου, την εργασία, την υποστήριξη ή την οικειότητα. Μπορεί να αντιμετωπίζεις μια ρομαντική ή κοινωνική απογοήτευση, αλλά τα καλά νέα είναι ότι ανοίγει το δρόμο για περισσότερη σαφήνεια. Στην πραγματικότητα, δημιουργείς χώρο για νέους και βελτιωμένους στόχους και στρέφεις την εστίαση σου σε εκείνα τα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία. Η μέρα σου ζητά να μεταμορφωθείς και να αναπτυχτείς μέσω των πεποιθήσεων, των ιδεών και των στάσεων σου.


Δίδυμοι

Μια μικρή απογοήτευση μπορεί να σε οδηγήσει σε μια παράκαμψη νωρίς σήμερα, αλλά μπορεί να αξίζει τον κόπο στο τέλος. Εάν προσπαθείς να απολαύσεις τη στιγμή χωρίς να δανειστείς από το μέλλον, μπορείς να διασκεδάσεις ιδιαίτερα σε δημιουργικό επίπεδο. Είναι πιθανή κάποια ανησυχία, αλλά όσο η μέρα προχωρά είναι πολύ πιο εύκολο να εστιάσεις. Μπορείς να επωφεληθείς από τη σε βάθος έρευνα ή το σκάψιμο. Αντίθετα, μπορεί να υπάρξει μια σημαντική θεώρηση για μια σχέση ή τα εσωτερικά σου κίνητρα.

Καρκίνος

Νωρίς σήμερα πρόσεξε τις παρωπίδες και αποφάσισε να δώσεις περισσότερη προσοχή στις ανάγκες σου για έμπνευση και φαντασία στο μέλλον. Ωστόσο η μέρα προχωρά με πολύ περισσότερο σκοπό και κατεύθυνση. Μπορείς να μάθεις πολλά για τον εαυτό σου μέσα από τα γεγονότα κα τα συναισθήματα αυτής της περιόδου. Μπορεί ακόμη και να μεταφέρεις μια σχέση σε ένα νέο επίπεδο. Οι σχέσεις ή τα συναισθήματα για κάποιον μπορεί να είναι έντονα. Μπορεί να είναι εύκολο να δεις στους άλλους τι προσπαθείς να αποφύγεις για να μάθεις τον εαυτό σου.

Λέων

Επιδίωξε να εξερευνήσεις διαφορετικούς τρόπους για να διασκεδάσεις νωρίς σήμερα, αλλά απέφυγε να εναποθέσεις τις ελπίδες σου σε κερδοσκοπικά εγχειρήματα ή άπιαστους ανθρώπους προς το παρόν. Η μέρα προχωρά με περισσότερη συνέπεια και η εστίαση σου δυναμώνει. Αξιοποιείς τις βαθύτερες φιλοδοξίες σου. Μπορεί να σε απασχολήσει ένα πρόβλημα πριν φτάσεις σε ένα μέρος ενδυνάμωσης και είναι σημαντικό να ξέρεις πότε να το αφήσεις. Με κάποια ειλικρίνεια στον εαυτό σου, αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναγνωρίσεις τομείς της ζωής σου που απαιτούν συμμάζεμα, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις.

Παρθένος

Μπορεί να νιώθεις άβολο να αντιμετωπίσεις νωρίς σήμερα την πραγματικότητα για ένα άτομο ή μια κατάσταση, αλλά μπορεί να εξοικονομήσεις πολύ χρόνο και ενέργεια μακροπρόθεσμα. Τα συναισθήματα θερμαίνονται καθώς η μέρα προχωρά. Εάν έχεις παλέψει με το αν νοιάζεσαι ειλικρινά ή αν έχεις παλέψει μια κατάσταση ή άτομο, ο Ήλιος μπορεί τώρα να φωτίσει τα βαθύτερα συναισθήματα, τις επιθυμίες και τους φόβους σου. Είτε πρόκειται για αναγνώριση της μοναδικότητας σου είτε για την προσοχή σου από ένα ερωτικό ενδιαφέρον, η επιθυμία μπορεί να είναι δύσκολο να την αρνηθεί κανείς και μπορεί να αισθάνεσαι ότι θέλεις ή μπορείς να αντιμετωπίσεις ζήλια και δυσαρέσκεια.

Ζυγός

Το να νιώθεις λίγο εξαντλημένη ενεργειακά μπορεί να προέρθει από ταλαντευόμενα κίνητρα και συναισθήματα νωρίς σήμερα. Εξάλλου το να παλεύεις με αμφιβολίες ή συναισθήματα δυσαρέσκειας μπορεί να είναι εξουθενωτικό. Μπορείς να αναγνωρίσεις με μεγαλύτερη σαφήνεια περιοχές της ζωής σου που χρειάζονται μια σοβαρή ενημέρωση ή επανεκκίνηση. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εστιάσεις σε ότι πρέπει να μείνει πίσω ή να αναβαθμιστεί και να μεταμορφωθεί. Η ενέργεια του Πλούτωνα προτιμά να βελτιώνει αυτό που ήδη έχεις.

Σκορπιός

Αξιοποίησε την ενσυναίσθηση και τη συμπόνια σου νωρίς σήμερα, αλλά απόφυγε να εξιδανικεύσεις υπερβολικά κάποιον, κάτι ή μια κατάσταση. Το υπόλοιπο της ημέρας σε βοηθά να αφιερώσεις χρόνο για να μάθεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Καθώς η μέρα προχωρά, η ικανότητα σου να έρθεις σε επαφή με αυτό που σε οδηγεί αυξάνεται. Αν και θα μπορούσε να είναι ενοχλητική ή άβολη αυτή η διαδικασία σε εξυπηρετεί καλά εάν συνεργαστείς μαζί της, να αναπτυχθείς και να βελτιωθείς. Οι επικοινωνίες σου έχουν ιδιαίτερη επίδραση ή μια νέα εξέλιξη, μνήμη ή ανησυχία μπορεί να σχετίζεται με ένα έργο ή μια επιδίωξη.

Τοξότης

Νωρίς σήμερα το να σταματήσεις να εκτιμάς αυτό που ήδη υπάρχει θα φέρει τη μεγαλύτερη ικανοποίηση. Ωστόσο το να αγνοήσεις τις πνευματικές σου ανάγκες δεν αποτελεί επιλογή και είναι σημαντικό να ακούς τα συναισθήματα έλλειψης ή απογοήτευσης. Το πλανητικό σκηνικό φωτίζει τις βαθύτερες φιλοδοξίες και τους φόβους σου ειδικά για την κερδοσκοπική σου δύναμη, τα συναισθήματα της αυτοεκτίμησης, τα χρηματικά θέματα και την ασφάλεια. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δημιουργήσεις στρατηγικές για να ξοδέψεις ή να αποταμιεύσεις πιο αποτελεσματικά που σχετίζονται κυρίως με τη μείωση.

Αιγόκερως

Τα συναισθήματα δυσαρέσκειας ή λαχτάρας μπορεί να είναι ασαφή και οι ιδιοτροπίες μπορεί να κρύψουν τα πράγματα που ειλικρινά σου λείπουν νωρίς σήμερα. Το να διατηρείς λογικές τις προσδοκίες από τον εαυτό σου, τους άλλους, τις σχέσεις και τις καταστάσεις μπορεί να σε προστατεύσει από την απογοήτευση, αλλά μην θωρακίζεις τον εαυτό σου. Ίσως νιώσεις πιο ευάλωτη στο να κατανοήσεις τις βαθύτερες ανάγκες σου. Η μέρα προχωρά με περισσότερη εστίαση και ένταση.

Υδροχόος

Η αβεβαιότητα δεν είναι πάντα έντονη, αλλά το να εγκαταλείψεις μια διακαή ανάγκη να ορίσεις τα πράγματα ή να είσαι ενημερωμένη μπορεί να σε βοηθήσει πολύ νωρίς σήμερα. Ωστόσο η μέρα προχωρά με περισσότερη προσοχή. Οι ενέργειες είναι καλές για ανανέωση σε συναισθηματικό επίπεδο. Εκείνα τα πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις ανασφάλεια ή ενοχές πρέπει να φύγουν, αλλά πρώτα να προσδιορίσεις την πηγή τους. Η μέρα βοηθά να δεις τις στάσεις ή τις καταστάσεις που μπορεί να έχουν οδηγήσει σε αυτοκαταστροφική συμπεριφορά ή να είναι στη ρίζα των συναισθηματικών αδυναμιών.

Ιχθύες

Νωρίς σήμερα απέφυγε τις επιδιορθώσεις επιδέσμων, αν αυτό σημαίνει ότι παραπλανείς τον εαυτό σου ή τους άλλους. Η αναβολή ορισμένων πραγμάτων μπορεί να σου κοστίσει περισσότερο. Πρόσεξε για λάθος εκτίμησης της αξίας κάποιου. Καθώς η μέρα προχωρά η ανάληψη ευθύνης έρχεται φυσικά και μπορεί να είναι ευχάριστη. Μπορεί να φωτιστούν δυσκολίες με φίλους ή περίπλοκα συναισθήματα σχετικά με την κοινωνική σου ζωή, αυτό που προκύπτει από αυτή τη διαδικασία μπορεί να σε παρακινήσει να δημιουργήσεις συνδέσεις, να ξεκινήσεις νέα πράγματα ή να κάνεις επισκευές.

tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο Παναγιώτης Γκιώνης επιστρέφει στην Ασία προκειμένου να συνεχίσει το κυνήγι βαθμών

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics