Breaking News
10 Μαρτίου 2024

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

 

Με το σημερινό παρορμητικό τετράγωνο Άρη – Ουρανού, απέφυγε να αντιδράς πολύ γρήγορα ή δυνατά αν είσαι απογοητευμένη. Ωστόσο τα χρηματικά θέματα ή οι αβεβαιότητες μπορούν σίγουρα να περιπλέξουν τη δυναμική των σχέσεων. Δεν έχεις καμία διάθεση να νιώσεις δεσμευμένη, παρόλο που αναγνωρίζεις την ανάγκη να ακολουθείς μερικούς κανόνες. Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτική εάν θέλεις να απελευθερωθείς από κάτι που σε κρατάει πίσω, καθώς υπάρχει μια πραγματική τάση να είσαι σήμερα βιαστική. Μια υγιής διέξοδος μπορεί να είναι το να εστιάσεις σε τομείς της ζωής σου που μπορεί να απέφευγες.

Ταύρος

Ενώ οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να δεις τομείς της ζωής σου που πρέπει να αλλάξεις, ένα τετράγωνο Άρη – Ουρανού που περιλαμβάνει το ζώδιο σου σήμερα, μπορεί να υποδηλώνει κάποια ένταση. Εάν αισθάνεσαι περιορισμένη από κάτι ή κάποιον, θα μπορούσες να αισθάνεσαι έτοιμη να αποδεσμευτείς. Το ένστικτο μπορεί να είναι να ταρακουνήσεις τα πράγματα, αλλά σκέψου ότι θα είσαι πολύ πιο αποτελεσματική αν αφιερώσεις χρόνο για λίγη αυτογνωσία. Εξάλλου, το να ξέρεις τι πραγματικά θέλεις κάνει οποιαδήποτε εξέγερση ή αντίδραση πιο αποτελεσματική. Ενώ ήσουν ενθουσιασμένη για την επιδίωξη των στόχων σου με τον Άρη στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος, αν το παράκανες ή πίεζες τον εαυτό σου να πετύχει, είναι πιθανό να χρειαστείς ένα διάλλειμα.

Δίδυμοι

Αν και η σημερινή μέρα μπορεί να σου δώσει μια καλύτερη εικόνα για το τι χρειάζεται ενημέρωση, δε συνιστάται η βιαστική λήψη αποφάσεων. Προχωράς πέρα από τα κανονικά όρια σου αυτές τις μέρες, κάτι που προσθέτει μια ωραία βουτιά ενθουσιασμού στη ζωή σου. Ωστόσο μπορεί να υπάρχει μέρος σου που αντιστέκεται στην αλλαγή και αυτό μπορεί να προκύψει με μερικούς ανατρεπτικούς τρόπους. Μπορεί να παλεύεις με κάποια ανησυχία ή δυσφορία με ένα πρόβλημα που επανεμφανίζεται τώρα. Για καλύτερα αποτελέσματα, απέφυγε τις παρορμητικές ενέργειες και αποφάσεις αυτή τη στιγμή.

Καρκίνος

Το σημερινό τετράγωνο Άρη – Ουρανού είναι τεταμένο και ανυπόμονο, αλλά αν αποσυρθείς από αυτό, θα δεις ότι σε παρακινεί να εξερευνήσεις την ανάγκη να κάνεις αλλαγές. Στην πραγματικότητα, η διέλευση Ήλιου – Ουρανού σε βοηθά να το αξιοποιήσεις στο έπακρο. Ωστόσο, πρόσεξε την παρορμητικότητα και τη θέληση. Μια έντονη επιθυμία για αλλαγή στη ζωή σου μπορεί να διαφαίνεται, αλλά το να εστιάσεις ακριβώς στο τι και πως θέλεις να αλλάξεις είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Μπορεί να νιώσεις κάποια σύγχυση σχετικά με το αν θέλεις να απομακρυνθείς ή θέλεις να πηδήξεις και με τα δυο πόδια όταν πρόκειται για τις σχέσεις σου.

Λέων

Μπορεί να συναναστραφείς με ανθρώπους που διαφωνούν με τον τρόπο που προσεγγίζεις τη δουλειά ή τους στόχους σου σήμερα, καθώς ο Άρης σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό. Το αίσθημα ότι σε αγνοούν ή ότι δε σε παίρνουν στα σοβαρά μπορεί να σε εκνευρίσει. Μπορεί να προκύψουν εντάσεις και απογοητεύσεις στην καριέρα σου, αλλά είναι καλύτερο να αποφύγεις να πάρεις αποφάσεις βιαστικά. Μπορεί να ανακαλύψεις αργότερα ότι δεν ήσουν έτοιμη να βγεις από κάτι. Παρόλο που μπορεί να αισθάνεσαι ότι δεν ξέρεις πως να πλησιάσεις ή να κατανοήσεις καλύτερα μερικούς ανθρώπους στη ζωή σου, η σύγκρουση μπορεί να οδηγήσει σε νέους τρόπους κατανόησης και συνεργασίας μαζί τους.

Παρθένος

Με τη σημερινή μάλλον παρορμητική όψη Άρη – Ουρανού ίσως είναι καλύτερο να αφιερώσεις το χρόνο σου πριν πάρεις οποιεσδήποτε σημαντικές αποφάσεις. Οι εντάσεις που σχετίζονται με την υγεία και την εργασία μπορεί να φτάσουν σε σημείο βρασμού σήμερα, αφού πρόσφατα ξόδεψες πολύ ενέργεια γι’ αυτά τα θέματα. Πάρε σήμερα ένα διάλλειμα από αυτούς τους στόχους ώστε να μπορέσεις να ενεργήσεις πιο αυθόρμητα ή να εξερευνήσεις τα συναισθήματα σου πληρέστερα. Οι διαταραχές στο πρόγραμμα σου μπορεί να επιτρέπουν ακριβώς αυτό στην πραγματικότητα. Ωστόσο εάν θέλεις πραγματικά να ολοκληρώσεις τα πράγματα, όταν αποφασίζεις για τομείς που πρέπει να αλλάξουν, απέφυγε να ενεργείς σύμφωνα με μια ιδιοτροπία.

Ζυγός

Ενώ η σημερινή όψη Άρη – Ουρανού μπορεί να μας κάνει να βγάλουμε γρήγορα συμπεράσματα, μια διέλευση Ήλιου – Ουρανού επίσης στο παιχνίδι δείχνει ευκαιρίες για να μάθουμε πολλά. Μπορεί να γεμίσεις με συναρπαστικές ιδέες. Η μέρα φαίνεται να σπρώχνει την αλλαγή και τη ζωή σου μπροστά. Οι τομείς της ζωής σου που σε έχουν εγκλωβίσει, ακόμα κι αν αυτό έχει συμβεί με τη θέληση σου μπορεί τώρα να αισθάνεσαι ότι σε πνίγουν. Το να κάνεις σχέδια για να βελτιώσεις τομείς της ζωής σου είναι πιο λογικό και είναι πολύ πιο χρήσιμο, από το να αντιστέκεσαι στην αλλαγή ή να επιφέρεις αλλαγές μέσω παρορμητικών ενεργειών. Επομένως φρόντισε να σκεφτείς και να λάβεις σκόπιμες αποφάσεις τώρα.

Σκορπιός

Έχεις περισσότερο θάρρος από το συνηθισμένο να γκρεμίσεις τείχη ανάμεσα σε σένα και τους άλλους. Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα δυνατή για να απολαύσεις ελευθερίες που σου προσφέρει η αποδοχή και η υποστήριξη. Προσθέτεις λίγο επιπλέον μπαχαρικό στη ζωή του σπιτιού, στη δουλειά ή στις ρουτίνες σου. Μπορεί να είσαι περιπετειώδης στην εγχώρια σκηνή αυτή τη στιγμή. Ωστόσο η σημερινή διέλευση Άρη – Ουρανού είναι κάπως επαναστατική. Εάν κάτι σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις σου το αισθάνεσαι μπαγιάτικο, περιορισμένο ή με άλλο τρόπο εμποδίζει τη συναισθηματική σου ανάπτυξη, είναι απαραίτητο να το αλλάξεις.

Τοξότης

Η σημερινή όψη Άρη – Ουρανού είναι μια παρορμητική ενέργεια, αλλά η εύρεση τρόπων για να αξιοποιήσεις στο έπακρο μια κατάσταση μπορεί να την κάνει αρκετά διαχειρίσιμη. Προσωπικά έργα και ενδιαφέροντα μπορεί να είναι συναρπαστικά, αλλά απέφυγε να αφήσεις τον ενθουσιασμό σου για αυτά να οδηγήσει στην αγνόηση των άλλων αναγκών σου. Οι συγκυρίες τώρα μπορεί να σε βοηθήσουν, καθώς η αλλαγή βρίσκεται στον αέρα. Μπορεί να νιώθεις ιδιαίτερα επιχειρηματική, αλλά υπάρχει επίσης μια τάση να σπρώχνεις κάτι μπροστά, κάτι που μπορεί τελικά να σε πάει πίσω. Εάν οι τρέχουσες δραστηριότητες επηρεάζουν την ευτυχία σου και την τάξη ή τη δομή στη ζωή σου, θα αναγνωρίσεις την ανάγκη για περισσότερη προσοχή στις καθημερινές σου υποθέσεις.

Αιγόκερως

Μια όψη Άρη – Ουρανού τείνει να φέρει κάποια απρόβλεπτα ή εξέγερση στα θέματα της ημέρας, αλλά είναι πιθανό να μάθεις κάτι σημαντικό από τις συνειδητοποιήσεις σου ακόμα και τις συγκρούσεις σου. Οι λύσεις έρχονται πιο εύκολα από το συνηθισμένο. Παρόλα αυτά θα μπορούσες να νιώσεις πιο έντονα τα πιο ακανόνιστα ή άτακτα μέρη της ζωής σου, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ένταση και ίσως απροσδόκητες διαταραχές. Πρόσεξε για πείσμα σχετικά με το να μένεις σ’ αυτό που γνωρίζεις και να κάνεις πράγματα μόνη σου. Εάν αντιστέκεσαι στην αλλαγή, ο Ουρανός δε θα σε πειράζει ή δε θα σε απωθήσει από τη ζώνη άνεσης σου.

Υδροχόος

Περισπασμοί και αναστατώσεις μπορεί να συμβούν σε σημεία σήμερα, καθώς ο Άρης συγκρούεται με τον Ουρανό. Ο Άρης αυτή τη στιγμή διέρχεται στο ζώδιο σου και ο Ουρανός είναι ο πλανητικός κυβερνήτης σου, οπότε αυτό είναι κάτι προσωπικό. Θέματα μπορεί να έρθουν στο επίκεντρο σχετικά με πράγματα που έχουν παραμείνει στάσιμα και ανθεκτικά στις αλλαγές. Διατήρησε ανοιχτό το μυαλό σου όταν πρόκειται για αλλαγή, αλλά μην ασχοληθείς με το να παίρνεις επαναστατικές και ανυπόμονες αποφάσεις. Κάνοντας ένα διάλλειμα από εκείνους τους τομείς της ζωής που έχεις ασχοληθεί αρκετά, μπορεί να σε βοηθήσει να επαναφέρεις την αίσθηση τάξης στη ζωή σου.

Ιχθύες

Το σημερινό τετράγωνο Άρη – Ουρανού τείνει να ταρακουνά περιοχές στασιμότητας, αλλά η διέλευση Ήλιου – Ουρανού σε βοηθά να αποκτήσεις προοπτική και να μάθεις από αυτές τις επιφάνειες ή συγκρούσεις, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε εμπνευσμένες ιδέες. Ωστόσο οι τομείς δυσαρέσκειας στη ζωή σου μπορεί να είναι πιο δύσκολο να εντοπιστούν πλήρως τώρα, οδηγώντας σε ένα γενικευμένο αίσθημα απογοήτευσης που μπορεί να προκύψει τυχαία. Η ανάγκη σου για χρόνο προς τον εαυτό σου είναι έντονη, αλλά θέλεις επίσης να διατηρήσεις τις επικοινωνίες και τις σχέσεις σου με τους άλλους.

tlife.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Έξι προκρίσεις στα ταμπλό του Παναγκιούριστε για την ελληνική αποστολή

 

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 09/03/2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics