Breaking News
06 Απριλίου 2024

Η Σαρρή λύτρωσε την Ελλάδα και την οδήγησε σε σπουδαία νίκη!5/04/24 - 21:51

 

Η διεθνής Χανιώτισσα αθλήτρια με εύστοχο χτύπημα πέναλτι χάρισε στην Εθνική Γυναικών μια πολύ σημαντική νίκη επί των Ν. Φερόε με 1-0.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Εθνική Γυναικών στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2025 στο παιχνίδι που έγινε στο Ηράκλειο και το γήπεδο του ΟΦΗ. Οι διεθνείς μας ήταν ανώτερες από τις φιλοξενούμενες, είχαν ευκαιρίες για ν’ ανοίξουν το σκορ ωστόσο το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο δίχως τέρματα.

Τελικά το γκολ που χάρισε τη νίκη στην Ελλάδα το πέτυχε η Βεατρίκη Σαρρή στο 57ο λεπτό με την Χαλατσογιάννη να κερδίζει πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε η διεθνής Χανιώτισσα που ευστόχησε διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.
Τον αγώνα παρακολούθησαν -συν τοις άλλοις- ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, ο αντιπρόεδρος Ηλίας Πουρσανίδης και ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 και προπονητής του ΟΦΗ, Τραϊανός Δέλλας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 10ο λεπτό η Σαρρή βρήκε με κάθετη πάσα την Σπυριδωνίδου, η οποία όμως νικήθηκε στο τετ α τετ από την Ούστερου. Τα Νησιά Φερόε “απάντησαν” στις ευκαιρίες στο 33ο λεπτό, αλλά το εκτός περιοχής σουτ της Γιοχάνεσεν αποκρούσθηκε από το κάθετο δοκάρι της Νάση.

Απάντησε στα δοκάρια η Εθνική μας. Στο 43ο λεπτό η κεφαλιά της Γκούνη μέσα από τη μικρή περιοχή, μετά την εκτέλεση κόρνερ της Βεατρίκης Σαρρή, σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της Ούστερου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Εθνική ήταν πιο επιθετική και στο 47ο λεπτό η Γιαννακά μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση, αλλά το σουτ που επιχείρησε το απέκρουσε η Ούστερου.

Η Εθνική προηγήθηκε στο 55ο λεπτό. Η Χαλατσογιάννη πάτησε περιοχή, ανατράπηκε από την Ράιαν και η Βεατρίκη Σαρρή με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ (1-0).

Μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης η Εθνική δεν απειλήθηκε, διαχειρίστηκε το προβάδισμα της και θα μπορούσε να διευρύνει το σκορ, αλλά το σουτ της Μιχαλοπούλου στο 75ο λεπτό κατέληξε λίγο άουτ.

Χρόνο συμμετοχής πήρε (και) η ποδοσφαιρίστρια του ΟΦΗ, Μαρία Πατερνά, η οποία ξεκίνησε το παιχνίδι και αντικαταστάθηκε στο 62ο λεπτό. Απεναντίας δεν αγωνίσθηκαν οι Αναστασία Γκάτσου, Στέλλα Κοτσάκι της ΡΕΑ και η Αθανασία Πέιου του ΟΦΗ.

Ελλάδα (Αλέξανδρος Κατηκαρίδης): Νάση, Μήτκου, Γκούνη, Κακαμπούκη, Μάρκου, Σαρρή, Σπυριδωνίδου (83′ Παπαδοπούλου), Γιαννακά (62′ Χαμαλίδου), Χαλατσογιάννη (83′ Μωραΐτου), Πατερνά (62′ Μιχαλοπούλου), Παλαμά.

Νησιά Φερόε (Σίγκν Άντερσεν): Ούστερου, Γιοχάνεσεν, Ράϊαν, Γιένσεν, Λαμχάουγκε, Γιάκομπσεν (83′ Σβάρντβάνταλ), Κρίστιανσεν, Τορολφντότιρ (83′ Λίσμπεργκ), Κλάκστάίν, Μπενμπακούρα (59′ Όλσεν), Σεβντάλ (72′ Κλέμεντσεν).

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 05/04

 

 

 

 

Η Χαλατσογιάννη παίρνει τη θέση της τραυματία Κόγγουλη στην ενδεκάδα της Εθνικής Γυναικών

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics