Breaking News
08 Απριλίου 2024

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες στα ανατολικά και νότια, αναμένονται για σήμερα (08/04), με τοπικές βροχές στη Βόρεια Κρήτη, σχεδόν θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο, θερμοκρασία σε πτώση ατα ανατολικά και νότια.

 

 

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo.gr/ Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, για σήμερα προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες σε Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα, με τοπικές βροχές στα βόρεια και ορεινά τμήματα της Κρήτης. Η ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 20 βαθμούς), 11 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 12 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (από 10 έως 22 βαθμούς στην Ήπειρο), 14 έως 20 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 12 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό Ιόνιο μέτριοι 5 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ασθενείς έως 3 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά τις πρωινές ώρες αναμένονται σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες αναμένονται σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
cnn.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Δώσε την ευκαιρία στο παιδί να παίξει αγώνες και θα του προσφέρεις την καλύτερη ψυχαγωγία

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics