Ένα ένα κλείνει τα τελευταία κενά του ρόστερ του ο ΟΦΗ. O διεθνής Βούλγαρος τερματοφύλακας Ντάνιελ Ναούμοφ θα είναι ο αντικαταστάτης του Νόαμ Μπάουμαν και επόμενες προτεραιότητες για τους Κρητικούς είναι η απόκτηση κεντρικού αμυντικού και σέντερ φορ που θα καλύψει το κενό του Άαρον Ισέκα, μετά την πώληση του Βέλγου επιθετικού στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας.
Μια περίπτωση που παίζει δυνατά για τα μετόπισθεν των ασπρόμαυρων είναι αυτή του Χορδάν Σίλβα. Όπως προκύπτει οι δυο πλευρές βρίσκονται σε επαφές, με τον Μεξικανό κεντρικό αμυντικό να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα των στόπερ από το εξωτερικό που έχει εξετάσει ο Τραϊανός Δέλλας.
Πρόκειται για 30χρονο δεξιοπόδαρο σέντερ μπακ που έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί και στο δεξί άκρο της άμυνας. Είναι 30 χρονών, ύψους 1.90 και με το εθνόσημο της πατρίδας του έχει τρεις εμφανίσεις και ένα γκολ.
Σε όλη του την καριέρα έχει αγωνιστεί στο Μεξικό, κατά σειρά σε Τολούκα, Κρουζ Αζούλ, Τιχουάνα, Αμέρικα, Κερέταρο και τελευταίος του σταθμός ήταν η Σαν Λουίς, από την οποία έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι. Την προηγούμενη σεζόν μέτρησε 15 εμφανίσεις.
Gazzetta.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας
AgripEyes – Συσκευή «τσέπης» ελέγχου σωστής ωρίμανσης καρπών μέσω φωτοελεγκτικού συστήματος!