Breaking News
24 Ιανουαρίου 2019

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με... κάτω τα χέρια, 90-75, από την πρωτοπόρο και αήττητη (18-2) την τρέχουσα σεζόν στη Euroleague, Φενερμπαχτσέ.

Στη χειρότερη παραγωγική βραδιά του σε ένα ημίχρονο φέτος (28 πόντοι στο α΄ μέρος), με 16,4 λιγότερα ριμπάουντ από τον μέσο όρο του και χωρίς διάθεση στην άμυνα, είδε τους παίκτες του Ομπράντοβιτς να ξεφεύγουν ακόμη και με +20! 

Σπανούλης και Πρίντεζης είχαν μείνει στο μηδέν στο πρώτο μέρος, με τον τελευταίο να ολοκληρώνει άποντος το παιχνίδι. Τον Ολυμπιακό (12-8) «σκότωσε» η περιφέρεια της τουρκικής ομάδας, με τον πρώην «ερυθρόλευκο» Έρικ Γκριν να μετρά 17 πόντους με 4/4 τρίποντα! Ο Νίκολα Κάλινιτς πρόσθεσε 16, ο Μπόμπι Ντίξον 13 και ο Κώστας Σλούκας 12. Τι κι αν ο σέντερ της Φενέρ, Γιαν Βέσελι έμεινε στους 7 και βγήκε με 5 φάουλ, ο Νίκολα Μιλουτίνοβ με 11 πόντους και 4 ριμπάουντ δεν μπόρεσε αυτή τη φορά να κάνει τη διαφορά. Γιάνις Τίμα και Γιάνις Στρέλνιεκς ήταν οι δύο διασωθέντες από τη συντριβή του Ολυμπιακού στην Πόλη με 14 και 13 πόντους αντίστοιχα. Ο Ολυμπιακός προσπαθούσε έξω από τα 6.75 να «χτυπήσει» τη Φενέρ (12/29 τρίποντα), αλλά είχε 11/22 δίποντα έναντι 24/35 των γηπεδούχων! 

Ο Ολυμπιακός την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα (31/1, 21:00) με στόχο την 13η νίκη του.

Ο Γιάν Βέσελι παρέλαβε το βραβείο του MVP Δεκεμβρίου στην Euroleague πριν από το τζάμπολ του αγώνα. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics