Breaking News
19 Φεβρουαρίου 2024

Ο Βασίλης Σπανούλης στην πρώτη του προπόνηση με την Εθνική ομάδα έστειλε το μήνυμα για τη συνέχεια και άφησε την πόρτα της Γαλανόλευκης ανοικτή σε όλους.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 

«Δεν έχω μιλήσει στα παιδιά συνολικά, αυτό, όμως, που έχουμε πει είναι πως κανείς δεν είναι πάνω από την Εθνική ομάδα της χώρας. Η Εθνική είναι καθήκον, είναι τιμή και υπερηφάνεια. Αυτό, που με χαροποιεί, στα περισσότερα παιδιά, είναι πως είναι εδώ, η Εθνική είναι διαφορετική από τους συλλόγους, εκπροσωπούν μία ολόκληρη πατρίδα και έθνος. Πρέπει να την αντιμετωπίσουμε με τον μέγιστο σεβασμό.

Εμείς θέλουμε να βάλουμε τη φιλοσοφία μας στην ομάδα, για μένα είναι σημαντικό, η χημεία, οι ρόλοι, να έρχονται τα παιδιά με χαρά, με όρεξη, να υπηρετήσουν την πατρίδα τους. Η πόρτα της Εθνικής είναι ανοιχτή για όλους και θα είναι ανοιχτή για όλους όσο είμαι εγώ προπονητής.

Εάν παίκτης δεν έχει κληθεί αυτήν τη στιγμή, δεν έχει σημασία πως δεν είναι καλός, να συνεχίσει να δουλεύει και μπορεί κάλλιστα να είναι σε επόμενη κλήση. Τα παιδιά έχουν μεγάλη εμπειρία, έχουν μεγάλες παραστάσεις και θα βοηθήσουν την Εθνική.

Ευχαριστούμε τις ομάδες, που σε συνεργασία με τη διοίκηση, συνεργαστήκαμε άψογα για να είναι όλα τα παιδιά εδώ και δείχνουν την αγάπη τους για την ομάδα. Το σημαντικό είναι ότι παίζουμε στην Ελλάδα, το ΣΕΦ είναι ένα γήπεδο, που κουβαλάει την επιτυχία του '87. Εύχομαι κάποια άλλα παιδιά στο μέλλον να αρχίσουν το μπάσκετ μέσα από τις επιτυχίες αυτών των παιδιών.

Τα ματς αυτά θέλουν περισσότερό πνευματική συνεργασία παρά αγωνιστική».

 sdna.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Ενας ανανεωμένος ΟΦΗ συνέτριψε με 4-0 τον Πανσερραϊκό στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics