Breaking News
23 Μαΐου 2019

Οι φίλαθλοι της Κρήτης θα δουν από κοντά το τρόπαιο που θα σηκώσει η πρωταθλήτρια κόσμου, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κίνας (31/08-15/9)

 

Το Κύπελλο του πρωταθλητή κόσμου, θα κάνει τη δική του διαδρομή πριν καταλήξει στην Κίνα, όλα αυτά στο πλαίσιο του trophy tour.

Αφετηρία και σημείο τερματισμού θα είναι η Κίνα που θα φιλοξενήσει την διοργάνωση, ενώ θα υπάρξουν αρκετές ενδιάμεσες στάσεις. Ανάμεσά τους και το Ηράκλειο. Το τρόπαιο θα βρεθεί στην Κρήτη στις 29 Ιουνίου, ημέρα έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου U19. Εκτός από την «μεγαλόνησο». To κύπελλο θα ταξιδέψει συνολικά σε 24 χώρες, θα φωτογραφηθεί σε σημεία που σημαίνουν πολλά για την κάθε χώρα, ενώ οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν τις δικές τους φωτογραφίες δίπλα του.

Θυμίζουμε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο θα διεξαχθεί 31 Αυγούστου-15 Σεπτεμβρίου 2019 με τη συμμετοχή 32 χωρών.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics