Breaking News
25 Αυγούστου 2019

Τη Δομινικανή Δημοκρατία θα αντιμετωπίσει η εθνική μπάσκετ στον ημιτελικό του τουρνουά «Άτλας» τη Δευτέρα (26/8, 14:00), στην πόλη Σουτσόου της Κίνας.

Η Δομινικανή Δημοκρατία έκανε την... έκπληξη επικρατώντας της «οικοδέσποινας» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Κίνας, με 87-72. Ήδη, το πρωί της Κυριακής (25/8), στον πρώτο χρονικά ημιτελικό η Βενεζουέλα απέκλεισε την Τουρκία με 71-68 και προκρίθηκε στον τελικό. Οι Έλληνες διεθνείς θα προσπαθήσουν να αποκλείσουν τη Δομινικανή Δημοκρατία για να αντιμετωπίσουν τη Βενεζουέλα στον τελικό του τουρνουά την Τρίτη (27/8), στις 14:30.  Προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα για την εθνική την Κυριακή (25/8) στην πόλη Σουτσόου της Κίνας, ημέρα που δεν είχε αγώνα στο πλαίσιο του Τουρνουά «Άτλας»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics