Breaking News
20 Οκτωβρίου 2021

Τρίαθλο - IRONMAN 70.3 Greece: Επιστρέφει. Στις 24/10 ο μεγαλύτερος και πιο απαιτητικός μονοήμερος αγώνας, στις εγκαταστάσεις της Costa Navarino.

 

Η ώρα για τον μεγαλύτερο και πιο απαιτητικό μονοήμερο αγώνα τρίαθλου στον κόσμο πλησιάζει. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, στις εγκαταστάσεις της Costa Navarino. Τρίαθλο – IRONMAN 70.3 Greece: Επιστρέφει.


Όχι μόνο στις εγκαταστάσεις της Costa Navarino, αλλά και στο ευρύτερο μεσογειακό τοπίο της νοτιοδυτικής Πελοποννήσου. Με τη συμμετοχή 1.300 αθλητών από 63 χώρες. Σε έναν αγώνα που θα απαιτηθούν υπομονή, επιμονή, μεγάλες αντοχές και πολλές δυνάμεις από τους διαγωνιζόμενους. Θα πρέπει να καλύψουν 1.9 χιλιόμετρα κολύμπι, 90.1 χιλιόμετρα ποδηλασίας και 21.1 χιλιόμετρα τρέξιμο. Ένας αγώνας ιδιαίτερα απαιτητικός με αθλητές κάθε εθνικότητας και ηλικίας. Διότι οι συμμετέχοντες είναι από 19 έως και 73 ετών. Μαζί με τους επισκέπτες, τους συνοδούς, τους θεατές και τους εθελοντές θα βρεθούν στην Μεσσηνιακή Γη για να επικροτήσουν τη δύναμη ψυχής και το κουράγιο όλων των συμμετεχόντων που θα αποδείξουν ότι «τα πάντα είναι δυνατά». Αυτό, εξάλλου, είναι και το μότο του IRONMAN 70.3: «Anything is Possible». Τρίαθλο – IRONMAN 70.3 Greece: Επιστρέφει.

Τρίαθλο – IRONMAN 70.3 Greece: Επιστρέφει με εντυπωσιακή διοργάνωση
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της διοργάνωσης του IRONMAN 70.3, Θανάσης Παπαδημητρίου μιλώντας για τη φετινή διοργάνωση που θα διεξαχθεί στις 24 Οκτωβρίου, τόνισε: «Εύχομαι οι προσπάθειες των τελευταίων μηνών και της σκληρής δουλειάς για την άρτια διεξαγωγή μιας τόσο εντυπωσιακής διοργάνωσης να αποζημιώσουν όλους όσους θα συμμετέχουν, εμπλουτίζοντας με μια ακόμη αξιομνημόνευτη εμπειρία την ζωή τους». Από την πλευρά του, ο διευθυντής αγώνα, Μάικ Αργύρης σημείωσε: «Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους δούλεψαν με πίστη και αφοσίωση για να μπορέσουν οι αθλητές, οι οποίοι είναι πρότυπα, να σταθούν με θάρρος στην γραμμή της εκκίνησης».


Ο πρόλογος του μεγαλύτερου και πιο απαιτητικού μονοήμερου αγώνα τρίαθλου στην Ελλάδα και την Costa Navarino γράφτηκε με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία το 2019. Με τη συμμετοχή 1.500 αθλητών από 61 χώρες, 800 εθελοντών που συμμετείχαν με ενθουσιασμό. Παράλληλα, με την παρουσία περισσοτέρων από 3.000 επισκέπτες, τοποθέτησαν τη Μεσσηνία, την Πελοπόννησο και ολόκληρη την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη των αθλητικών διοργανώσεων. Το IRONMAN Greece ανέβασε τον πήχη ψηλά. Με την υπόσχεση των διοργανωτών να κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου αγώνα στην Ευρώπη και να επιστρέψει… Το πέτυχε και είναι πάλι εδώ! Τρίαθλο – IRONMAN 70.3 Greece: Επιστρέφει.

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, η ανυπομονησία όλων των αθλητών να βρεθούν στη γραμμή εκκίνησης είναι μεγάλη. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που η διοργάνωση υπόσχεται έναν αγώνα γεμάτο συγκινήσεις. Οι αθλητές που θα αγωνιστούν σε αυτό το μαγευτικό φυσικό τοπίο, θα ζήσουν μία μοναδική τριαθλητική εμπειρία. Το ίδιο και το κοινό που θα παρακολουθήσει αυτήν τη μεγαλειώδη προσπάθεια. Θα έχει τη χαρά να νιώσει τον ρυθμό του ξεχωριστού αυτού τριάθλου.

Τρίαθλο – IRONMAN 70.3 Greece: Η ιστορία του IRONMAN
Ο σπουδαίος και ιδιαίτερα απαιτητικός αγώνας ξεκίνησε στο Waikiki της Χαβάης πριν από 41 χρόνια. Σήμερα, είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα ιδιωτικά αθλητικά brands στον κόσμο και έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία διοργάνωση τριάθλου παγκοσμίως. Με παρουσία σε περισσότερες από 55 χώρες, με περισσότερες από 200 διοργανώσεις. Διαθέτει πιστό κοινό με περισσότερους από 1.000.000 ενεργούς αθλητές και 5.500.000 θεατές σε όλον τον κόσμο.

https://sports3.gr/triathlo-ironman-70-3-greece-epistrefei/
sports3.gr
Διαβάστε Επίσης

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics