Breaking News
23 Οκτωβρίου 2017


Πολύ σοβαρός είναι τελικό ο τραυματισμός του Μίλος Τεόντισιτς στο πέλμα, καθώς οι Κλίπες ενημέρωσαν πως θα μείνει εκτός δράσης για άγνωστο χρονικό διάστημα.

 

Μετά το τέλος της δεύτερης περιόδου της αναμέτρησης των Κλίπερς με τους Σανς ο Μίλος Τεόντοσιτς πάτησε άτσαλα μετά τη διεκδίκηση ενός ριμπάουντ, χτυπώντας στο αριστερό του πόδι και αποχώρησε υποβασταζόμενος.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Σέρβος έδειξαν πρόβλημα στην πελματιαία περιτονία, τον σύνδεσμο δηλαδή που συνδέει τη φτέρνα με τα δάχτυλα του ποδιού, και οι Λος Άντζελες Κλίπερς ενημέρωσαν πως ο Μίλος θα μείνει εκτός δράσης επ΄ αόριστον.

aek365.c0m

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics