Breaking News
08 Μαρτίου 2018

Στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς ανήκει και επίσημα από σήμερα ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το δεκαήμερο συμβόλαιο που του προσέφεραν, αποδεικνύοντας ότι αξίζει ένα εγγυημένο στο «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ.

 

Ο Έλληνας διεθνής σέντερ, ο οποίος πρόσφατα είδε τους Σακραμέντο Κινγκς να λύνουν τη μεταξύ τους συνεργασία, βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε και με τη φανέλα των Μπλέιζερς δίνει παράταση στο όνειρο. Όπως μάλιστα ανακοίνωσε η ομάδα του Πόρτλαντ, ο «PapaG» θα φοράει τη φανέλα με το Νο 19.

Κατά τη διετή παρουσία του στους Κινγκς, ο 20χρονος σέντερ είχε μέσο όρο σε 38 αναμετρήσεις 4.2 πόντους και 3.2 ριμπάουντ, ενώ στη G-League μέτρησε 13.7 πόντους, 8.6 ριμπάουντ και 2.2 μπλοκ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics