Breaking News
27 Απριλίου 2018

Με ηγέτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο,οι Μιλγουόκι  Μπακς νίκησαν στην έδρα τους με 97-86 τους Σέλτικς και ισοφάρισαν 3-3 τη σειρά με τη Βοστόνη, στον πρώτο γύρο των πλέι οφ, στην ανατολική περιφέρεια.

 

Οι Μπακς θα παίξουν για την πρόκριση στα ημιτελικά στην αντίπαλη έδρα, σε έβδομο και τελευταίο παιχνίδι, με τον Γιάννη να δίνει το σύνθημα.

«Πέρυσι αποκλειστήκαμε στο 6ο ματς στο Μιλγουόκι από τους Ράπτορς, αλλά έχουμε βελτιωθεί από τότε. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά μας. Θα πάμε να παίξουμε κι εκεί δυνατά. Πρέπει να προετοιμαστούμε για πόλεμο στη Βοστόνη, να αφήσουμε και την ψυχή μας στο παρκέ», δήλωσε.

Ο Έλληνας σταρ της κορυφαίας Λίγκας στον κόσμο έκανε double-double, με 31 πόντους (13/21 δίποντα, 0/2 τρίποντα και 5/8 βολές) και 14 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε 4 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα και δεν είχε κανένα λάθος (!) σε 41 λεπτά.

Οι Μπρόγκντον και Μίντλετον είχαν από 16 πόντους έκαστος, ενώ πρώτος σκόρερ των «Κελτών» ήταν ο Τατούμ με 22 πόντους και τον ακολούθησε ο Ρόζιερ με 18.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics