Breaking News
09 Μαΐου 2018

Γκόλντεν Στέιτ και Χιούστον θα αναμετρηθούν στους τελικούς της δυτικής περιφέρειας.

 

Οι Γουόριορς νίκησαν 113-104 τους Πέλικανς στο Όκλαντ, έφτασαν στο 4-1 και θα παίξουν με τους Τεξανούς, έχοντας μειονέκτημα έδρας, για μια θέση στον τελικό του πρωταθλήματος.

Πρώτος σκόρερ για τους πρωταθλητές ήταν ο Στεφ Κάρι με 28 πόντους, όμως ο Ντρέιμοντ Γκριν έγραψε ιστορία με τους 19 πόντους που σημείωσε, καθώς με μέσο όρο 14,8 πόντους, 11,.8 ριμπάουντ και 10 ασίστ έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που τελειώνει σειρά με μέσο όρο triple-double.

Από την πλευρά των ηττημένων, κορυφαίος για την ομάδα της Νέας Ορλεάνης αναδείχθηκε ο Αντόνιο Ντέιβις, που έφτασε σε double-double με 34 πόντους και 19 ριμπάουντ.

Με ηγέτη τον φανταστικό Κρις Πολ, ο οποίος πέτυχε 41 πόντους, οι Ρόκετς νίκησαν με 112-102 τους Τζαζ και έκαναν με τη σειρά τους το 4-1 στην σειρά των αγώνων με τη Γιούτα, που είχε πρώτο σκόρερ τον Ντόνοβαν Μίτσελ με 24 πόντους.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics