Breaking News
06 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Ντ' Άντζελο Ράσελ και το «ESPN» θέλησαν να στήσουν μια φάρσα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, όμως ο Έλληνας σούπερ σταρ δεν... ψάρωσε.

 


Η Κέιτι Νόλαν του «ESPN» βρέθηκε στο λαμπερό πάρτι του «NBA 2K» και θέλησε να... πειράξει τον κόσμο. Έτσι, έβαλε στα ακουστικά της τον Ντ' Άντζελο Ράσελ και τον Τζέισον Τέιτουμ, οι οποίοι της έλεγαν τι να ρωτήσει στις συνεντεύξεις της.


Ο γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς, λοιπόν, θέλοντας να κάνει πλάκα στον «Greek Freak», είπε στην Νόλαν να τον ρωτήσει πώς νιώθει που ο Ράσελ είναι πλέον ο κορυφαίος παίκτης της Ανατολής.

«Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ανατολή; Ο Ντ' Άντζελο Ράσελ;», αναρωτήθηκε ο Γιάννης, που έμεινε για λίγο... άφωνος, αλλά βρήκε γρήγορα τα λόγια του και ρώτησε: «Ξέρεις, νιώθω καλά. Ποιος το είπε αυτό;».

Μόλις η δημοσιογράφος ανέφερε πως ο ίδιος ο 22χρονος παίκτης των Νετς την έβαλε να το πει, ο Αντετοκούνμπο απάντησε χαμογελαστός: «Νιώθω καλά, είναι πολύ καλός παίκτης. Είναι σίγουρα μεταξύ των κορυφαίων παικτών της Ανατολής. Θα αφήσω το παιχνίδι να δείξει ποιος είναι καλύτερος».

Έτσι, ο Ντ' Άντζελο Ράσελ δεν σταμάτησε να γελάει, αλλά η φάρσα του τελικά δεν βγήκε, αφού ο φόργουορντ των Μπακς έδειξε να μην... τσιμπάει.

Δείτε το βίντεο:
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics