Breaking News
12 Μαΐου 2020

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν ο παίκτης που έκλεισε το ρόστερ της καλύτερης ομάδας της δεκαετίας στην Euroleague.

 

Φυσικά η ανακοίνωσή της διοργανώτριας Αρχής ως το τελευταίο μέλος αυτής της ομάδας δεν είναι καθόλου τυχαία. Αποτελεί ένδειξη σεβασμού, θαυμασμού και αξιολόγησης τον όσων έχει πετύχει.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως αποτελεί και έναν άτυπο τίτλο για τον κορυφαίο παίκτη στην ιστορία της Euroleague.

Από όποια πλευρά κι αν το κοιτάξει κανείς, είτε με αριθμούς είτε όχι, ο Σπανούλης δικαιολογεί το «κορυφαίος όλων».

Ο «V Span» έχει πανηγυρίσει 3 φορές την Euroleague έχοντας βοηθήσει τον Παναθηναϊκό (2009) και τον Ολυμπιακό (2012,2013) και φυσικά κατέκτησε τον τίτλο του MVP σε αυτά τα τρία Final 4.

Ο Σπανούλης είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης (4023π.), ο πρώτος στις ασίστ στην ιστορία της διοργάνωσης (1516ασ.), πρώτος στο σύστημα αξιολόγησης στην ιστορία της διοργάνωσης (4023pir), έχει τις περισσότερες εκτελεσμένες βολές (1392), έχει τις περισσότερες εύστοχες βολές (1093), πρώτος σε κερδισμένα φάουλ στην ιστορία της διοργάνωσης (1514) και πρώτος στα λάθη (1020).

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» έχει βέβαια και τεράστια διάρκεια στην Euroleague αφού φέτος αγωνίστηκε για 14η σεζόν.

Ο Σπανούλης με την ερυθρόλευκη έχει άρει το βραβείο του MVP της διοργάνωσης (2013) και έχει μπει τρεις φορές στην καλύτερη πεντάδα.

Ακόμη 5 φορές έχει μπει στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα αγωνιζόμενος τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με τον Ολυμπιακό.

ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ
Πιο σημαντικό από όλα όμως τα κατορθώματά του είναι η αλλαγή που έφερε σε έναν ολόκληρο οργανισμό.

Έβαλε την δική του σφραγίδα στον τρόπο λειτουργία και σκέψης ενός γκρουπ ανθρώπων οι οποίοι δεν ήξεραν πως να κάνουν το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους, πως να εξελίξουν το παιχνίδι τους

Η νοοτροπία του Σπανούλη έχει μπολιάσει κάθε πτυχή της ομάδας και των παικτών που την αποτελούν. Έμαθε στους συμπαίκτες του πως να προπονούνται, πως να προσέχουν, πως να κυνηγάνε τους στόχους τους ακόμη και πως να μάθουν να νικάνε πιο δυνατούς αντιπάλους.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics