Breaking News
18 Ιουλίου 2020

Το NBA ενημέρωσε ότι όλα τα ατομικά βραβεία της σεζόν θα απονεμηθούν με βάση την παρουσία των παικτών μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος στις 11 Μαρτίου. 

 

«Η απόφαση να αποκλειστούν οι αγώνες κατάταξης και όσα ακολουθήσουν από τα φετινά βραβεία διαβεβαιώνει πως πρόκειται για μία δίκαιη διαδικασία, στην οποία όλοι οι παίκτες και οι προπονητές των τριάντα ομάδων είχαν την ίδια ευκαιρία, προκειμένου να βραβευτούν», αναφέρει το NBA στην ενημέρωσή του προς τις ομάδες. 

Έτσι λοιπόν, η... κούρσα μεταξύ Γιάννη Αντετοκούνμπο και ΛεΜπρόν Τζέιμς για το βραβείο του MVP της σεζόν 2019-20 έχει ολοκληρωθεί και περιμένουμε να δούμε ποιος εκ των δύο θα κερδίσει το τρόπαιο, με τον άσο των Μπακς να διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα λόγω των στατιστικών του, αλλά και της πορείας του Μιλγουόκι.

Πιο συγκεκριμένα, ο "Greek Freak" σε 57 παιχνίδια είχε 29.6 πόντους, 13.7 ριμπάουντ, 5.8 ασίστ και 1 μπλοκ κατά μέσο όρο, οδηγώντας τους Μπακς στο καλύτερο ρεκόρ στο NBA (53-12). Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς από την πλευρά του μέτρησε σε 60 ματς 25.7 πόντους, 7.9 ριμπάουντ και 10.6 ασίστ, διατηρώντας τους Λέικερς από την αρχή της σεζόν στην κορυφή της Δύσης (49-14).

Όσο για το βραβείο του «Ρούκι της Χρονιάς» τα πράγματα είναι ακόμα πιο ξεκάθαρα, με τον Ζα Μοράντ να παίζει ουσιαστικά μόνος του (59 ματς, 17.6 πόντοι, 6.9 ασίστ, 3.5 ριμπάουντ), καθώς, ο κύριος ανταγωνιστής του και Νο1 του Draft του 2019, Ζάιον Ουίλιαμσον, πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, όντας τραυματίας (19 ματς, 23.6 πόντοι, 2.2 ασίστ, 6.8 ριμπάουντ).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics