Breaking News
15 Δεκεμβρίου 2020

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραμένει στους Μιλγουόκι Μπακς όπως ανακοίνωσε ο ίδιος και θα εισπράξει από του χρόνου μέχρι και το 2026 συνολικά 228 εκατ.δολάρια!

 

Ο MVP του 2019 και του 2020 στο NBA δεν άφησε άλλο χρόνο να χαθεί και συμφώνησε να υπογράψει την supermax επέκταση (τη μεγαλύτερη στην ιστορία του NBA) που του πρόσφερε η ομάδα του Μιλγουόκι, στην οποία θα μείνει έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Greek Freak, ο οποίος προετοιμάζεται για τη σεζόν 2020/21, είχε στείλει το μήνυμά του αμέσως μετά από τον αποκλεισμό των Μπακς από τους Χιτ στα ημιτελικά της Ανατολής και όχι μία, αλλά δύο φορές μέσα σε λίγα μόλις λεπτά μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics