Breaking News
30 Απριλίου 2021

Οι Μιλγουόκι Μπακς θεωρητικά είχαν εύκολη αποστολή στο Χιούστον κόντρα στους Ρόκετς, την ομάδα με το χειρότερο ρεκόρ στο NBA. Ωστόσο, ο τραυματισμός και η αποχώρηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, 32" μετά το τζάμπολ, αναστάτωσε το Μιλγουόκι. Τα «ελάφια» βρέθηκαν να κυνηγάνε στο σκορ στο δεύτερο μέρος και τελικά ηττήθηκαν με 143-136.

 

Ο σταρ των Μπακς γύρισε τον αστράγαλο του 88" πριν από το τέλος του αγώνα στη Σάρλοτ με τους Χόρνετς, έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τους Ρόκετς, όμως στην πρώτη επίθεση πάτησε στο πόδι του Κέλι Ολίνικ και αποχώρησε οριστικά από το ματς για να προφυλαχθεί.

Με τον Γιάννη να τίθεται νοκ άουτ για την αναμέτρηση, ο Τζρου Χόλιντεϊ και ο Μπριν Φορμπς βγήκαν μπροστά, όμως η συνεισφορά τους δεν ήταν αρκετή. Το Μιλγουόκι βρέθηκε μπροστά στο σκορ στην πρώτη περίοδο με 29-38 και 65-73 στην δεύτερη.

Όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στην επανάληψη, προηγούμενοι με 104-98 στην τρίτη περίοδο, ενώ τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια με το Χιούστον να παίρνει μια νίκη εκτός προγράμματος.

Για τους νικητές ξεχώρισε ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, ο οποίος μέτρησε 50 πόντους, 5 ριμπάουντ, 11 ασίστ, ενώ ακολούθησε σε απόδοση ο Κρίστιαν Γουντ με 31 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Πρώτος σκόρερ για τα «ελάφια» ο Κρις Μίντλετον με 33 πόντους, 4 ριμπάουντ, 8 ασίστ. Ο Τζρου Χόλιντεϊ είχε 29 πόντους, 4 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 2 κλεψίματα, 4 μπλοκ, ενώ ο Μπριν Φορμπς μέτρησε 30 πόντους.

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 29-38, 65-73, 104-98, 143-136

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καλή επιτυχία Ελλάδα(Kουκουριτάκης Αθανάσιος) στη Λισαβόνα

NBA Top 10: Ο Τάουνς στην κορυφή [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics