Breaking News
14 Ιουνίου 2021

Μπακς - Νετς 107-96: Το Μιλγουόκι νίκησε πάλι το Μπρούκλιν και ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2. Αποχώρησε με διάστρεμμα στη 2η περίοδο ο Καϊρί Ιρβινγκ.
Λεωνίδας Πιστιόλης


Μία σειρά Playoffs μπορεί να αλλάξει σε μία στιγμή. Με ένα καλάθι. Με έναν τραυματισμό. Αυτό ακριβώς συνέβη στο Μιλγουόκι. Μερικές ημέρες μετά τη δια πυρός και σιδήρου νίκη τους στο 3ο ματς της σειράς, οι Μπακς πήραν το 4ο (εύκολα) με 107-96 επί των Νετς, που μετά τον Τζέιμς Χάρντεν είδαν και τον Καϊρί Ιρβινγκ να αποχωρεί τραυματίας (διάστρεμμα) στα μέσα της 2ης περιόδου.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμοιαζε σε πολλές περιπτώσεις με… οδοστρωτήρα και τελείωσε το παιχνίδι με 34 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Κρις Μίντλετον, που πέτυχε 19 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ. Το Μιλγουόκι δεν κέρδισε πάντως το παιχνίδι με την επίθεσή του, αλλά επειδή περιόρισε πάλι το Μπρούκλιν με την άμυνά του.

Με τον Τζέιμς Χάρντεν εκτός μάχης και τον Καϊρί Ιρβινγκ (11 πόντοι) να τίθεται κι αυτός νοκ άουτ από νωρίς, ο Κέβιν Ντουράντ (28 πόντοι, 13 ριμπάουντ, 5 ασίστ) έμοιαζε πολύ μόνος του από πλευράς Νετς, αφού ουδείς άλλος σκόραρε διψήφιο αριθμό πόντων. Μέχρι να αποχωρήσει και ο δεύτερος σούπερ σταρ του Μπρούκλιν, πάντως, το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τα όλα του. Πολύ σκληρό, με ένταση και πολύ καλές άμυνες.

Οι Νετς ήταν μάλιστα η ομάδα που μπήκε καλύτερα στο ματς, καθώς προηγήθηκε 2-9 στο 4’ και 23-34 στο 14’, πριν δεχτεί την αντεπίθεση των γηπεδούχων. Οι Μπακς προηγήθηκαν για πρώτη φορά στο 16’ (37-36) και από το 17’ και ύστερα έβλεπαν μόνο μπροστά, ανεβάζοντας πολύ γρήγορα τη διαφορά, η οποία έφτασε μέχρι και το +19 στο 41’ (97-78).

Τα δωδεκάλεπτα: 23-26, 53-48, 81-69, 107-96

Δείτε πώς τραυματίστηκε ο Καϊρί Ιρβινγκ:
sports3.gr
Διαβάστε ακόμη:

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics