Breaking News
16 Ιουνίου 2021

Νετς - Μπακς 114-108: Ο «K.D.» έδωσε προβάδισμα στο Μπρούκλιν
Βασίλης Μπαλατσός


Οι Νετς κατέβηκαν με την «πλάτη στον τοίχο» στο Game 5 με τους Μπακς. Το Μπρούκλιν αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματίας Κάιρι Ίρβινγκ και με τον Τζέιμς Χάρντεν εμφανώς ανέτοιμο, ενώ τα «ελάφια» είχαν το… μομέντουμ μετά από τις δύο σερί νίκες στο Μιλγουόκι. Ο επικός Ντουράντς πήρε την ομάδα στις πλάτες του και την οδήγησε στη νίκε με σκορ 114-108. Πλέον η σειρά των Play Off του NBA βρίσκεται στο 3-2, υπέρ των Νεοϋορκέζων. Θυμίζουμε πως η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στους τελικούς της Δύσης τη νικήτρια του ζευγαριού Σίξερς – Χοκς.

Οι Μπακς μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, τελιώνοντας την πρώτη περίοδο με σκορ 15-29. Στο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού έδειχνε Μπακς, καθώς ήταν μπροστά για 16 πόντους (43-59). Στο τέλος της τρίτης περιόδου το Μιλγουόκι ήταν ακόμα μπροστά με σκορ 81-87. Στην τελευταία περίοδο ο ασταμάτητος Ντουράντ οδήγησε την ομάδα του στην ολική ανατροπή.

Ο εξαιρετικός Γιάννης και ο εξωπραγματικός Ντουράντ
Ο φοβερός «K. D.» ήταν μια ομάδα μόνος του. Ο σταρ των Νετς ήταν «in the zone», όντας πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού με 49 πόντους (13/16 βολές, 12/14 δίποντα και 4/9 τρίποντα). Ο Ντουράντ σημείωσε «triple – double», έχοντας 17 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ των Νετς πήρε βοήθειες και από τους συμπαίκτες του. Ο Τζεφ Γκριν ήταν εξαιρετικός έχοντας 27 πόντους, με 7/8 εύστοχα σουτ. Μεστή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μπλέικ Γκρίφιν, ο οποίος σκόραρε 17 πόντους.

Για τους Μπακς σε εξαιρετική βραδιά ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο «Greek Freak» πέτυχε «double double», έχοντας 34 πόντους με 4/7 βολές, 12/18 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 κοψίματα. Για το Μιλγουόκι ο Μίντλετον είχε 25 πόντους και ο Χόλιντεϊ 19.

sports3.gr
Διαβάστε επίσης

:Εθελοντική Αιμοδοσία στην πλ. Ελευθερίας από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κρήτης

 

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics