Breaking News
12 Αυγούστου 2021

Μιλγουόκι Μπακς - Καλαϊτζάκης: Οι δηλώσεις του Έλληνα γκαρντ μετά το ντεμπούτο του στο Summer League
Βασίλης Μπαλατσός


Το καλύτερο διάστημα της καριέρας του διανύει ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Ο Έλληνας άσος επιλέχθηκε στο draft από τους πρωταθλητές του NBA, Μιλγουόκι Μπακς και μάλιστα έκανε άμεσα το βήμα για να διεκδικήσει μια θέση στον «μαγικό κόσμο». Τα «ελάφια» πλήρωσαν τον Παναθηναϊκό και έφεραν άμεσα τον Καλαϊτζάκη στο Μιλγουόκι. Την Τετάρτη (11/8) ο νεαρός γκαρντ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και άμεσα αγωνίστηκε στο Summer League.

O Γιώργος Καλαϊτζάκης έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα των Μπακς στο Summer League στην αναμέτρηση κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς. Το Μιλγουόκι μπορεί να ηττήθηκε όμως ο 22χρονος έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση έχοντας 12 πόντους (7 στο πρώτο μέρος και 5 στο δεύτερο μέρος) με 3/5 δίποντα, 6/7 βολές, 0/1 τρίποντο, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 19 λεπτά αγώνα. Ο Καλαϊτζάκης παραχώρησε δηλώσεις μετά τον αγώνα και αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του και στη βοήθεια που θα πάρει από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καλαϊτζάκη:
«Θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στην προπόνηση και όταν ο προπονητής φωνάζει το όνομα μου θα είμαι έτοιμος. Χθες έκανα την πρώτη μου προπόνηση με την ομάδα. Πιστεύω στον επόμενο αγώνα θα είναι καλύτερα για όλους μας«.

Για το ντεμπούτο του: «Δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά, θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά».

Για την χρονιά που έρχεται: «Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα. Θα μάθω πολλά από τον Γιάννη και τους άλλους παίκτες. Στο τέλος της σεζόν θα είμαι ένας διαφορετικός παίκτης».

Διαβάστε επίσης

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics