Breaking News
29 Νοεμβρίου 2021

Το “παρών” στο μεγάλο event του Πόρου με τον τεράστιο Βασίλη Χατζηπαναγή, έδωσε την Κυριακή το μεσημέρι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος εξήρε την προσπάθεια και την νοικοκυροσύνη των «μπλε» σε όλα τα επίπεδα.

 

 

Το “παρών” στο μεγάλο event του Πόρου με τον τεράστιο Βασίλη Χατζηπαναγή, έδωσε την Κυριακή το μεσημέρι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος εξήρε την προσπάθεια και την νοικοκυροσύνη των «μπλε» σε όλα τα επίπεδα.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Πόρου:
«Στο πλευρό των “μπλε” ο Υφυπουργός Αθλητισμού επιβραβεύοντας και τιμώντας με την παρουσία του στο σπουδαίο camp με τον τεράστιο Βασίλη Χατζηπαναγή την αξιέπαινη προσπάθειά τους! Camp το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο 27 – 28 Νοεμβρίου στο “Δημοτικό Γήπεδο Ικάριο” και διεξήχθη υπό την αιγίδα και στήριξη του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Εξήρε το έργο και την… νοικοκυροσύνη του Πόρου ο Υφυπουργός Αθλητισμού, στηρίζοντας τον μεγάλο αγώνα του σωματείου! Ο Λευτέρης Αυγενάκης απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Ασσαργιωτάκη μίλησε για ανθρώπους… νοικοκύρηδες, γνωρίζοντας και εκτιμώντας την ντομπροσύνη, τον χαρακτήρα, αλλά και την τεράστια προσφορά του όχι μόνο στον Πόρο αλλά και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό γενικότερα.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού είχε θερμή χειραψία με τον μεγάλο Βασίλη Χατζηπαναγή και τον στενό συνεργάτη του Νίκο Φράγκο τους οποίους καλωσόρισε στο Ηράκλειο, τόνισε ότι όλα είναι περιττά όταν είμαι “παρών” ο… “Βάσια” και προέτρεψε τα παιδιά ν’ ακούν τους προπονητές τους. Τον Λευτέρη Αυγενάκη υποδέχθηκε θερμά η διοίκηση της ομάδας των Ανατολικών Προαστίων με τον πρόεδρο Γιάννη Ασσαργιωτάκη να προσφέρει στον Υφυπουργό Αθλητισμού και στους συνεργάτες του που τον συνόδευαν τα νέα κασκόλ του Πόρου!»

mikriliga.com:
Διαβάστε Επίσης

Τα highlights του Γιάννη κόντρα στους Πέισερς (vid)

 

 

 

Πινγκ πονγκ: Άψογο και φέτος το αναπτυξιακό τουρνουά «Φώτη Τζιαλτζούδη» στη Βέροια

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics