Breaking News
13 Σεπτεμβρίου 2016

Η Δόξα Λευκάδας είναι η ομάδα που θα αγωνιστεί τελικά στην Α1 μπάσκετ, όπως αποφάσισε η επιτροπή πρωταθλήματος. Εκτός «μεγάλης» κατηγορίας έμεινε το Ηράκλειο, που ήταν επίσης υποψήφιο για να γίνει η 14η ομάδα της Α1.



H Δόξα είχε τερματίσει ψηλότερα από όλες τις ομάδες, οι οποίες αγωνίστηκαν στην Α2 και διεκδίκησαν τη wild card. Μάλιστα τα Επτάνησα θα έχουν για πρώτη φορά εκπρόσωπο στη μεγάλη κατηγορία του μπάσκετ.


Στην περμιέρα του πρωταθλήματος οι νησιώτες υποδέχονται τον ΠΑΟΚ. Ηράκλειο, Αρκαδικός, Πανιώνιος, Ηρακλής και Καβάλα, θα λάβουν μέρος στην Α2.

Πλέον δεν εκκρεμεί ούτε το τυπικό σκέλος, καθώς η ΕΟΚ επικύρωσε τη συμμετοχή της ομάδας μετά και την έγκριση από το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ.


Η σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) αναφέρει: 

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ επικύρωσε την απόφαση της πενταμελούς επιτροπής ειδικής αδειοδότησης, η οποία με ψήφους 3-2 τάχθηκε υπέρ της ανόδου της Δόξας Λευκάδας στην Α1 Ανδρών για την κάλυψη της κενής θέσης που είχε προκύψει».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics