Breaking News
12 Οκτωβρίου 2016

Ο Ταντίγια Ντραγκίσεβιτς είναι ο αντικαταστάτης του Βίκτορ Σανικίντζε στο ρόστερ του Άρη.

 

Ο σοβαρός τραυματισμός του δεύτερου ανάγκασε τους Θεσσαλονικείς να κινηθούν γρήγορα για να καλύψουν το κενό του και μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις ο 30χρονος Σέρβος αποδέχτηκε τελικά την προσφορά που του έγινε και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια έως το τέλος της περιόδου.

Ο ύψους 2.06μ πάουερ φόργουορντ διαθέτει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία καθώς έχει αγωνιστεί στον Ερυθρό Αστέρα, στη Λοκομάτικα Ρόμα, στην Άλμπα Βερολίνου, στην Άζοβμας (Ουκρανία), στην Αναντολού Εφές, στη γαλλική Στρασμπούρ και στην Μπούντουτσνοστ Πογκόριτσα.

Το 2008 επιλέχθηκε στο νούμερο 53 του ντραφτ από τη Γιούτα, ενώ σήμερα τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ ανήκουν στο Σικάγο, μετά από μία ενδιάμεση «στάση» στο Ντάλας. 

Με την εθνική Σερβίας U20 έχει πανηγυρίσει δύο μετάλλια, το χάλκινο στο Eurobasket του 2005 και την επόμενη χρονιά το χρυσό, στην ίδια διοργάνωση. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics