Breaking News
18 Σεπτεμβρίου 2017

Τη δεύτερη θέση στο ?

Expert Jakob Cup? της Μπαϊρόιτ κατέλαβε απόψε ο ΠΑΟΚ. Ο ?Δικέφαλος? ηττήθηκε στον τελικό του τουρνουά από την οικοδέσποινα γερμανική ομάδα, με 66-65, μετά από ένα κλειστό ματς, η έκβαση του οποίου κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Οι ?ασπρόμαυροι? αγωνίστηκαν χωρίς τον Οουεν Κλάσεν, λόγω του τραυματισμού που υπέστη στο πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης (16/9), απέναντι στην Μπάμπεργκ.

Η ανησυχία, πάντως, για την κατάσταση του Καναδού σέντερ έχει περιοριστεί σημαντικά, καθώς μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα στη Γερμανία, διαπιστώθηκε πως το πρόβλημά του αφορά σε αιμάτωμα στο δεξί γόνατο και αποφεύγει τα χειρότερα. Ο τραυματισμός του θα εκτιμηθεί εκ νέου, με την επιστροφή του ΠΑΟΚ αύριο στη Θεσσαλονίκη. Ο ?Δικέφαλος? προηγήθηκε στο 37' με 65-57, η Μπαϊρόιτ, ωστόσο, έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη. Κορυφαίος για τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι ήταν ο Λίνος Χρυσικόπουλος, ο οποίος είχε 18 πόντους με 4 τρίποντα. Η αποστολή, με την επιστροφή στη βάση της, θα παραμείνει σχεδόν ένα εικοσιτετράωρο στη Θεσσαλονίκη, καθώς το βράδυ της Τρίτης (19/9) θα ?πετάξει? για την Τουρκία, όπου ο ΠΑΟΚ θα συμμετέχει σε τουρνουά στην Προύσα (20-23/9).

Τα δεκάλεπτα: 21-23, 37-39, 55-54, 66-65

Οι συνθέσεις:

ΜΠΑΪΡΟΙΤ (Ράουλ Κόρνερ): Ρόμπινσον 6 (1), Κοχ 2, Λίνχαρτ 8, Ντόρεθ 5 (1), Σέιφερθ 4, Βαχάλσκι, Αμέιζ, Μπρουκς 16, Γιορκ 17 (4), Μάρεϊ 8.

ΠΑΟΚ (Ηλίας Παπαθεοδώρου): Ντίλαρντ 12 (2), Χρυσικόπουλος 18 (4), Κρουμπάλι 4, Τσόχλας, Μαργαρίτης 11, Ζάρας 5 (1), Καρράς 2, Τρις 3 (1), Κόνιαρης 2, Τζόουνς 8.
amna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics