Breaking News
06 Ιουνίου 2018

Με εκπληκτική εμφάνιση, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό του, ο ΠΑΟΚ υπέταξε στο PAOK Sports Arena, στο δεύτερο μικρό τελικό της Basket League, τον Προμηθέα Πάτρας, με 100-61.

 

Αποτέλεσμα με το οποίο έγινε το 2-0 στη σειρά υπέρ του «Δικεφάλου», που είναι έτοιμος να... σκουπίσει τη διαδικασία, στην τρίτη αναμέτρηση το Σάββατο (9/6), στο «Δημήτρης Τόφαλος».

Κορυφαίος για τον ΠΑΟΚ, που τελείωσε το ματς με 26 ασίστ, 12, κλεψίματα, 5 κοψίματα και 47 ριμπάουντ (έναντι 31 του Προμηθέα), ο αρχηγός του, Βαγγέλης Μαργαρίτης (18π., 4, ριμπ., 2 ασ., 2 κοψ).

Το έργο του στήριξαν οι έτεγουεϊ (14π.), Τζάκσον (12π., 9 ριμπ), Χρυσικόπουλος (11π., 5 ριμπ), όπως και ο Φιλ Γκος, που βρήκε όμορφα τους συμπαίκτες του με 6 ασίστ, έχοντας ακόμη 5 πόντους και 1 κλέψιμο. Για τον Προμηθέα ξεχώρισε ο Δημάκος (25π.).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics