Breaking News
10 Ιουνίου 2018

Ο Παναθηναϊκός υπερασπίστηκε την έδρα του και ανέκτησε το προβάδισμα (2-1) στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό, μετατρέποντας το πένθος που είχε «σκεπάσει» το ΟΑΚΑ από τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου σε πάρτι τίτλου, όπως ο ιστορικός παράγοντας των «πράσινων» θα ήθελε...  

 

Το «τριφύλλι» επικράτησε με 73-58 του Ολυμπιακού, στο Game 3, και με νέο «διπλό» την Πέμπτη (14/6, 19:00) στο ΣΕΦ θα πανηγυρίσει το 37ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και δεύτερο διαδοχικό.

Ο Παναθηναϊκός «εξαργύρωσε» για ακόμη μία φορά την εξαιρετική του άμυνα, η οποία διέλυσε τη δημιουργία του Ολυμπιακού, υποχρεώνοντας παράλληλα τους «ερυθρόλευκους» σε ρεσιτάλ... αστοχίας.

Ο Κέι Σι Ρίβερς με 15 πόντους και «γεμάτη» εμφάνιση μετά από καιρό αποτέλεσε το νέο πρωταγωνιστή των «πράσινων» στη σειρά των τελικών, ενώ άξιοι συμπαραστάτες του αναδείχθηκαν οι Μάικ Τζέιμς (14π., 5ασ.), Νικ Καλάθης (13π., 6ασ.) και Κρις Σίνγκλετον (9π., 10ρ.).

Από τον Ολυμπιακό, Βασίλης Σπανούλης (14π.) και Γιώργος Πρίντεζης (12π.) ήταν απελπιστικά μόνοι στην επίθεση για επανάληψη του break.

Τα δεκάλεπτα: 19-15, 38-28, 54-42, 73-58

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics