Breaking News
24 Ιουλίου 2016

Τη φανέλατης ομάδας μπάσκετ του Άρη θα φορέσει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γουίλ Κάμινγκς, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κίτρινους». Ο 24χρονος παίκτης αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στους Βάιπερς, με τους οποίους είχε 9,5 πόντους και 2,2 ριμπάουντ.

Η σχετική ανακοίνωση των «κίτρινων»: «Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του Will Cummings. Ο 24χρονος (γεννηθείς στις 7/10/1992), ύψους 1.88μ. Αμερικανός point guard, θα ενισχύσει τον Αυτοκράτορα στην αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Η καριέρα του

O Cummings φοίτησε στο Providence School της Florida. Στην τελευταία χρονιά του είχε 18.1 πόντους, 8.1 ασίστ, 4.0 κλεψίματα ανά αγώνα.

Το 2011 ξεκίνησε την κολεγιακή καριέρα του, στο πανεπιστήμιο του Temple. Κάθε χρονιά ανέβαζε την απόδοσή του και την 3η, έκανε την καλύτερη σεζόν του στο NCAA. Με 16.8 πόντους και 4.5 ασίστ και αναδείχτηκε μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας στη Philadelphia Big 5. Ως τελειόφοιτος, επιλέχθηκε στην πρώτη ομάδα της All-American Athletic Conference. Εκείνη τη σεζόν ήταν πρώτος σε πόντους, ασίστ και κλεψίματα στο Temple και με 189 εύστοχες βολές ισοφάρισε τη 2η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στο κολέγιό του».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics