Breaking News
04 Σεπτεμβρίου 2016

Μία ημέρα αργότερα, την Τρίτη (6/9) στις 10:30 το πρωί και όχι τη Δευτέρα (5/9) θα αφιχθεί στην Αθήνα τοτελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού αυτό το καλοκαίρι, Ντεμέτρις Νίκολς.

 Ο Αμερικανός φόργουορντ θα επιβιβαστεί σε αεροσκάφος στη Νέα Υόρκη και μετά την άφιξή του θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Το απόγευμα της Τρίτης θα έχει την πρώτη γνωριμία του με τον Αργύρη Πεδουλάκη και τους νέους συμπαίκτες του.
Στο μεταξύ, ο Κρις Σίνγκλετον αναδείχτηκε πρωταθλητής Κίνας με την Γκουϊζού, αλλά και MVP των τελικών. Αυτό σημαίνει πως μέσα στις επόμενες ημέρες ο Αμερικανός φόργουορντ θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Με την ενσωμάτωση του Σίνγκλετον, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
Η αποστολή των «πρασίνων» επέστρεψε χθες (3/9) από το Καρπενήσι, όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και την Τετάρτη (7/9), το πρόγραμμα περιλαμβάνει φιλική αναμέτρηση στο Λαύριο απέναντι στην ομώνυμη ομάδα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics