Breaking News
04 Μαΐου 2017

Με παιχνίδια στο διπλό ανδρών άρχισε το απόγευμα την προσπάθειά του στο κροατικό όπεν ο Παναγιώτης Γκιώνης.

Με συμπαίκτη τον πολιτογραφημένο Γερμανό (κι επίσης αθλητής με αμυντικό στυλ παιχνιδιού) Γουάνγκ Σι αποκλείστηκαν στον 2ο προκριματικό γύρο.


Αρχικά νίκησαν με 3-0 σετ τους Άγγλους Σάμουελ Γουόκερ/Ντέιβιντ Μακ Μπεθ (11-6, 15-13, 11-8). Στον γύρο των «32» αναμετρήθηκαν με τους Κορεάτες Βονζίν Τσόι/Λι Γιανγκβού, πήραν το 1ο σετ αλλά κάμφθηκαν με 3-1 (11-4, 8-11, 4-11, 9-11). Ο Έλληνας πρωταθλητής συνεχίζει αύριο στο απλό, όπου είναι 2ο φαβορί. Στον 1ο γύρο αντιμετωπίζει τον Κροάτη Βιέκοσλαβ Ζόβκο, που προχώρησε από τα προκριματικά.

Ο αγώνας αρχίζει στις 15:40 ώρα Ελλάδας (14:40 τοπική), όμως άλλαξε τραπέζι, δεν γίνεται στο 1, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί αλλά στο 16 κι έτσι δεν θα έχει ζωντανή μετάδοση στο ίντερνετ. Αν ο Γκιώνης νικήσει τότε στον 2ο γύρο θα συναντήσει, επίσης αύριο, όποιον επικρατήσει στην αναμέτρηση Καν Ακουζού (Γαλλία)-Ολεξάντρ Ντίντουκ (Ουκρανία).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics