Breaking News
27 Μαρτίου 2019

Η ΑΕΚ έχασε στη Γερμανία από τη Μπάμπεργκ με 71-67 και στη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης καλείται να νικήσει με διαφορά μεγαλύτερη των 4 πόντων για να προκριθει στο φάιναλ φορ του Basketball Champions League 


Κάκιστο ξεκίνημα (11-2) και παραλίγο κατάρρευση για την «Ένωση» στην τέταρτη περίοδο, που βρέθηκε και στο -9, αλλά κατόρθωσε να μειώσει στις 4 πόντους.
Κορυφαίοι της ΑΕΚ οι Ντούσαν Σάκοτα (15π., 6 ριμπ.) και Χάουαρντ Σαντ-Ρόος (10π., 6 ριμπ., 4 ασίστ) για την «Ένωση», με εκλάμψεις οι Βινς Χάντερ και Τζόρνταν Θίοντορ. Πρόβλημα ο τραυματισμός του Γιόνας Ματσιούλις που χτύπησε στον αριστερό αγκώνα και πήγε για εξετάσεις. Πονοκέφαλος η αντιμετώπιση των ψηλών Αλεξάντερ (19π.) και Ρούμπιτ (12π.) για τους «κιτρινόμαυρους». 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics