Breaking News
18 Φεβρουαρίου 2021

Ο Αγγέλης σημείωσε την καλύτερη επίδοση για τους Έλληνες
Αγγελική Βύζικα 

 

Οι Γάλλοι Τζούλια Σιμόν και ο Αντονίν Γκιγκονά έκαναν την έκπληξη καθώς νίκησαν τους Νορβηγούς Γιοχάνες Θινγκς Μπο και Τίριλ Έκχοφ και εξασφάλισαν το χρυσό μετάλλιο στη μικτή σκυτάλη, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Διάθλου, στην Ποκλιούκα, της Σλοβενίας.

Οι Σιμόν και Γκιγκονά ήταν εξαιρετικά εύστοχοι στη σκοποβολή και ξεπέρασαν τους Μπο και Έκχοφ, τους δύο που προηγούνται στις αντίστοιχες κατατάξεις ανδρών και γυναικών, του Παγκόσμιου Κυπέλλου της Διεθνούς ομοσπονδίας Διάθλου. Το γαλλικό ζευγάρι ολοκλήρωσε την πορεία σε χρόνο 36’:42,4’.2,8’’ μπροστά, από τους Νορβηγούς αντιπάλους τους.

Οι Σουηδοί Σεμπάστιαν Σαμούελσον και Χάνα Έμπεργκ ανέβηκαν στο τρίτο βάθρο, τερματίζοντας σε 22.6 πίσω από τους πρώτους.

Ο θρίαμβος για τους Σιμόν και Γκιγκονά έδωσε το πρώτο μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στο σλοβενικό έδαφος, και στέρησε στη Νορβηγία τον πέμπτό της τίτλο.

Οι Έλληνες στην Ποκλιούκα

Ο Απόστολος Αγγέλης ήταν ο αθλητής που πέτυχε την καλύτερη επίδοση στο αγώνισμα των 20 χλμ του παγκοσμίου Πρωταθλήματος ανδρών, που διεξήχθη στην Ποκλιούκα της Σλοβενίας από 10-18 Φεβρουαρίου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής χωρίς να βρίσκεται ακόμη στην καλύτερη αγωνιστική του κατάσταση, τερμάτισε στην 87η θέση με χρόνο 59:25,1 και 6 άστοχες βολές.

Ο Νικόλαος Τσουρέκας στο ίδιο αγώνισμα κατετάγη 99ος με 6 άστοχες βολές. Οι Έλληνες χιονοδρόμοι κατάφεραν να δώσουν πολύτιμους βαθμούς στη χώρα μας, η οποία αναρριχήθηκε στην 28η της παγκόσμιας κατάταξης.

Διαβάστε επίσης:

SPORTS3.GR

 Ολυμπιακός-Αϊντχόφεν 4-2 [vid]

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 18/02/2021

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics