Breaking News
10 Ιουλίου 2021

Αγωνιστική δράση σε επίπεδο καλλιτεχνικής κολύμβησης αναμένεται να καταγράφει αυτή την Κυριακή στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.


Πρόκειται γι’ αγώνες που θα δώσουν την ευκαιρία σε πολλά νεαρά κορίτσια να επιβεβαιώσουν το ταλέντο και τις ικανότητές τους. Από πλευράς Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα έχουν την ευκαιρία ν’ αγωνιστούν 25 κορίτσια.

Αναλυτικότερα οι συμμετοχές είναι οι εξής: Γιασαφάκη, Ασγουδάκη, Δημητρακοπούλου, Δραμηλαράκη, Επιτροπάκη Ευτυχία, Επιτροπάκη Μαρία, Ζαχαριάδη, Κατσαρού, Κοκκινάκη, Κουβάτσου, Κουνελάκη, Λιγοξυγκάκη, Μανωλιουδάκη, Μόρτογλου, Μπολανάκη, Μποτζολάκη, Νικολακάκη, Ντεγιαννάκη, Ξυνιδάκη, Ορφανού, Πολυράκη, Ραϊλάκη, Ρετούδη, Τσιβιράκη και Τσιφετάκη.
Αμαλία
athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης:

Σήμερα10 Ιουλίου γιορτάζουν

 

Με ζεϊμπέκικο ο ιδιαίτερος αποχαιρετισμός του Σπανούλη στον Μπουρούση [vid]

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics